Eymirinannesi Merhabalar bende 8haftalık kahverengi akıntı ve kanamam var iki de düşük. Kanaması olan var mı
aycaycayca_89 Melike9216 bizde 6+0 da tek kese göründü , bir daha değişmezse şu anlık tek :) diğer arkadaşta pazartesi günü kontrole gidip görecekmiş o yüzden öyle yazmıştım 😊
Tnozg Merhaba bende 9+2 yim🥰 çok bulantım var idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor mide bulantın bu yüzden fazla olabilir dedi😕 yarın randevum var bakalım
Melike9216 Tnozg geçmiş olsun tedavisi vardir mutlaka benimde idrar tahlilimde idrarımda kan çıkıyor ona göre bir ilaç verdi doktorum idrar yolları önemli hamilelik de
Tnozg Melike9216 teşekkürler canım saanada geçmiş olsun. Bana manurol saşe vermişti onu kullandım ama geçmedi
Melike9216 Tnozg bana da sase verdi haftada 1 3 adet içtim 1 tane kaldi bakalım kontorl gidince belli olur inşallah geçtiği.
Tnozg Melike9216 inşallah geçmiştir. Doktorda bana saşe ve fitil verdi bugün bende onu kullanacağım bakalım
minikbaby06 Melike9216 bende Mayıs annesiyim inşallah 9+4 😇 ama kötü geçiyor hiçbirşey yiyemiyorum günlerdir ağzıma protein girmiyor meyveyle günü geçiriyorum 😟