Myssr BilmemKacYilOldu olmaz canim her gebelik bir degil arkadasm da ilkinde oluyorum saniyodm diyo ikincisi oyle değildi diyo. Daha erken hem belli olmaz Sonradannda olabilir iyi dusun insallah baslarda ben de cok korkuyordm ama kader kismet biraz da aslinda
Dygsacli Bulantım hiç olmadı 7. Haftaya geldim bu bir sağlık göstergesi olarak düşünülmemeli… Herkesin metabolizma ve bünyesi farklı her bebekte
Ght 22 haftaligim bulantı nedir bilmem çok şükür 🤲 Ama 3ay günde 24,saat nasıl uyunur onu anlatabilirim😁Herkesin belirtileri farklı illa herkeste olacak diye bişey yok ne güzel işte tadını çıkarın yapın yemek yiyin bol bol sağlıklı beslenin 😍
BilmemKacYilOldu Ght uykuda yok valla ayaklarmın yanıyo vücudum aksamları cok yanıyo 😊 kusma yok ama iştah da yok bende yiyemiyorum bisey
Dygsacli BilmemKacYilOldu kesinlikle tersini söylüyorum bulantı olmaması bebekle ilgili birşey ifade etmez
ispynrc BilmemKacYilOldu 35. Haftamdayım 1 kere bile bulantım olmadı 😂 bebek sağlıklı olduktan sonra hiç belirti olmayabilir canım takma kafana illa olucak diye düşünme
Iremezgi BilmemKacYilOldu bende 7 +5 kusma ve bulantim yok 2 tane dusuk yaptim korkuorum bende niye aceba kusmuorum diye diyer hamileliklerimdede kusmamisdim.. insan tedirgin oluyor :( sanki hamile degilim..
BilmemKacYilOldu Iremezgi suan kac aylık bebeginiz bide bende ilk düsük yaptım fakat neden yaptıgımı bilmiyoruz yani size ne dediler acaba özel değilse
Bsraozturk Defneninannesi19 aynen canım öğrenince aynı olursam kızıma nasıl bakarım diye korkmuştum bende
Minnowum Bulanti olacak diye bi dusuncen olmamali canim.Ben suan 23haftaligim hic bi bulantim olmadi.birinci hamileliyimde bulantim azacik olmusdu ama ikincide hic yox 🤷olmasa daha iyi