Tmk Fulyax zaten hamile kalinca saglik ocaginda kayit actirdiginda sana asi gunlerini yazip veriolar canim ihmal etme
Fulyax Tmk Ben yurtdışındayım hollanda 10.haftalığız doktor birşey söylemedi ama yarn doktora gidicem soraym ben bi teşşkür ederim😊
Tmk Cansummm banada hemsire fazla kullanmadigin koluna yapalim 2gun su degdirme dus alma dedi. Agri sizi yapabilir dedi canim
Cansummm Tmk aaa bana hiç duş alma su değdirme demedi. Hatta aynı gün duşa bile girmiştim.😊bende sağ koluma yaptırdım soluma yatmaya çalıştığım için üstüne yatmadığım koluma vurdurmuştum neyse ki sıkıntı yaşamadım ben😃
Tmk AHFKASAP bende drla konusup daha erken degilmi dedim oda hemsirede 14-20arasi oluyor korkma normal dediler canim
Tmk Gokhangurbet58 evet tetanoz asisiymis fakat normal 14-20arasi oluyor dedi dr endise etme dedi canim
Tmk hafsa2020 yok hamilelik kaydimi actiklarinda asi gunlerimi yazip verdiler.bende takip edip ona gore gittim bazen unutup aramiyorlar canim sen takip etmelisin
Mineeee Tmk erken canım banada öyle demişti 14. Haftaya çağırmıştı gittim erken oldğnu düşündüğümü söyledim sıkıntı yok dediler 14 haftada başlıyo illa 14te olucaksın diye birşey yok 18 de oldum bende
Tmk Cansummm bende calistigim için sag aktif kullaniom soluma yaptirdim. Sukur siz agri olmadan atlatmissiniz hayirlisi herseyin😇😇
Alyaa Tmk bendede matıs yok canım Haziran’dan itibaren başlıyor mayıs deyince bende şaşırdım hemşirenle bi konuşsaydın
Melisbol Tmk ben 16 haftalik olucak bir kac gun sonra daha ben olmadim cok erken cagirmislar sizi :/ haziranin 19unda benim ilk asim
Tmk Melisbol ne bilim oyle cagirdilar valla ama danistim dr ve hemsireyede. 14-20arasi oluyor endise etme normal dediler canim
Ozlemr Tmk aşı için 20 haftadan sonra uygun diye biliyorum bende 14 çok erken. Bahsettiğiniz eğer tetanoz aşısıysa. Değilse de şaşırdım başka ne aşısı var ki?