EsmaAsena Ozgecetindag sağol canım anne ♥️ rabbim size de nasip etsin ♥️ inşallah dediğin gibi olur kuzum. Onu çok özledim 😕
Ozgecetindag EsmaAsena amin canim benim bizde pzt 36.haftamiza giricez sabirsizlikla bekliyoruz senin bebiste iyi olacak korkma sonra yavrunu koklar durursun doyamazssin ona zaten
EsmaAsena Zeeeynepp kuzum ya aynı bende öyleydim. İnşallah Allah sana ve kimseye yaşatmaz bu zorluğu. Suyun geldi mi seninde. Rabbim yardımcın olsun. 🌼🌹
annecikk_ EsmaAsena canim benim gecen gun yazismitik uzulmustum dua etmistim valla Allah kurtardi gozun aydin ne diyim insallah en kisa zamandada iyilesirsin minnak pandani kucagina alirsin annesi canini skma hersey yoluna giricek insallah❤️❤️ buna sukurrr❤️
EsmaAsena annecikk_ ayyy sağol balım darısı başına inşallah ☺️ o zaman da demiştiniz herşeyi unutacaksın görünce diye dediğiniz gibi oldu. Bide kucağıma alıp koklasam ooohh mis🥰☺️
61Aysen EsmaAsena Türküler eşliginde dogum yapmayan da ne bilim😂Canim öncelikle gözün aydın dier postunu okumuştum cok üzülmüştüm Rabbim evladini alip evine gitmeyide nasip etsin iyi olsunda bebişin. Bi Kavuşma anida bize artık darisi başımıza inş.
EsmaAsena 61Aysen kız benim neyim normal oldu ki doğumum normal olsun. Buna şükür kuzum iyi ya o yeter bana. İnşallah hepinizin yavrusunu bağışlasın rabbim 🤍🌼
EsmaAsena Happykids yaaa 🥰 aysimalar hep böyle herhalde 🌼 o günleri görmeyi rabbim hepimize nasip etsin.
EsmaAsena LarisaAlbayrak yapma kuzum ya üzülme nolur. Bak herşeyin sonunda tüm güzelliğiyle geldi. Şimdi tosba gibi yatıyo sıpa hiiiç bu kadar derdi o çektirmemiş gibi 😄 dualarınız yeter bana çok sağol güzel annem 🌹😄
Zeyyno_ EsmaAsena okudum 😂😂İnşallah bi an önce bebeğini kucağına alırsın evinn yolunu tutarsın Sağlıcakla büyüt yavrunu canım 🙏🥰
Kelebek97 EsmaAsena Ahh yavrum çok sevindim sağlıklı olmanıza. Peki ya benim dayanamayip duygulanmam. Okurken resmen seninle yaşadım o anları. Bir an önce kavuşun inşallah 💙
EsmaAsena Kelebek97 canım annem. Güzel gönlüne sağlık üzülme . Duaların misliyle sana dönsün inşallah.🥰
Efsn-28 Istemsizce gözümden yaş geldi rabbim sağlıkla biran once evinize yavrunuzla beraber gitmeyi nasip etsin inşaallah..
EsmaAsena Efsn-28 güzel gözlerini güzel kalbini yakma canım kardeşim. Rabbim büyük herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Allah kavuştursun sizi de inşallah. 🤍
birtosbikannesi EsmaAsena rabbim sizi bir an önce kavustursun insallah meleginin kokusunu icine cekmeyi büyütebilmeyi basip etsin insaallah