Kybele23 Esraaelisa1 nasipse İlay Duru koyacağız. 8. Ayda anca karar verebildik. 2 haftadır adı net kızımın. Siz ne düşündünüz adını?
Kybele23 Esraaelisa1 ya walla biz seninle aynıyız ben de aynı hala prilam la ayaktayım. Arada de iyim diyorum belki geçmiştir nerde soluğu tuvalette alıyorum. Allah bin kere razı olsun prilamı bulan doktorlardan 🙏🙏🙏
Esraaelisa1 Kybele23 doktor bana hangi ilaç eksik diyor prilam diıyorum Esra’da prilam bağımlısı oldu diyor ama napıyım annemlere çekmişim annem teyzem kuzenim 9 ay kusmuşlar felaket bir şey alıştık gerçi 🙄☺️
Kybele23 Allya bebeklerimizin eklem sesi olma ihtimali yüksekmiş ben de yeni öğrendim. Haftaya doktoruma da sorucam ama yine de 🤔
Esraaelisa1 Kybele23 Ben Elisa koyacağım bırde şura ismini istiyorum yanına ama bakalım 🤔 🥰 Benim kuzenimin 1 aylık kızı var ismi İlay Ece çok güzel bir isim çok beğeniyorum ilay ismini anlamıda dünyanın en güzel kızı demek birde meyra ismini beğeniyorum 😅
heyecanlibiranne_ Kybele23 ben 27 haftalık hamileyim. O sesi bu zamana kadar 2 defa duydum. Tam göbek deliğimin ordan çıt diye bir ses geldi böyle su damlama sesi gibi bir ses. İlkinde yok canım ordan gelmemiştir dedim ama ikincide de aynı sesi duydum ve oğlum oraya baskı yapıyordu tam 🙈 demek ki oluyormuş tek ben değilmişim 😊
Kybele23 heyecanlibiranne_ ben de baştan bana öyle geldi herhalde falan diye geçiştirdim ama sonra artınca sayısı yalnız mıyım acaba yoksa başka duyan da var mı diye sormak isterdim.
Kybele23 Esraaelisa1 ben de halama çekmişim. O da 9 ay kusmuş. Etrafımda halam hariç 9 ay kusan hiç yok. Hatta anne tarafım hiç mide bulantısı yaşamadan doğurmuşlar. Ve hepsi 6 7 aya kadar normal kıyafetlerini giymişler ben 3 aylıkken beni 6 7 aylık sanıyorlardı 🤭🤭🤣🤣
Kybele23 Esraaelisa1 ilay ı eşim seçti benim de çok hoşuma gitti anlamı biraz iddialı ama sonuçta bizim gözümüzde zaten dünyanın en güzel kızı olacak. Herkesin evladı kendine öyle değil mi zaten. Elisa da güzel ben Alisa düşünmüştüm koymayı bir de Vera çok istemiştim ama eşim ısınamadı hiç. Ben de onun içine yatmayan bir şey koymak istemedim. Duru da daha hamile değilken karar verdiğim bir isimdi. Öğretmenim 2 öğrencim oldu Duru isminde ikisi de gerçekten dupduru kızlardı. Onlardan sebep demiştim Duru koyacam kızımın adını diye.
heyecanlibiranne_ Kybele23 benim de artar belki hiç bilemiyorum ama burda yazdıklarınızı görünce epey şaşırdım. Çünkü birebir aynı sesi yaşadım, duydum. Demek ki gerçekmiş 😍 daha neler yapıcak bunlar bizim göbişlerimizeeee, çatlatmasınlar biziiii 🙈
Simgedemirbas Kybele23 çok şükür bende hamileliğim boyunca mide bulantısı kusmak nedir bilmem. 33+5 olduk hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum pantolonlarım olmuyor sadece bacaklarım ve popom şişmiş birazcık aldığım kilolarım oralara gitmiş sanırım. Çok az dar geliyor tişörtlerim o kadar hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum. Şimdiden Hepimize vaktinde Hayırlı doğumlar 🥰🤗
Kybele23 Esraaelisa1 çok şükür. Birkaç hafta daha hem biz hem onlar sabretsinler inşallah 🙏 daha çok erken. Az daha kilo alsınlar küçük bebek bakımı daha zor der annem hep kendisi ebe hemşire.
Esraaelisa1 Kybele23 ilay duru güzel isim balım bence duru isiminide severim benim kuzenimin kızının adı olmasaydı bende duru koyardım ☺️🌸
Kybele23 heyecanlibiranne_ daha çatlağım olmadı göbeğimde şükür. Ama popomda var hafif çatlağım 🙈 o da benim hatam popom çatlamaz sandım halbuki normalde de az kilo alsam ilk popom büyür ama akıl edemedim işte. Ki zaten boy uzama çatlağı da var ergenlikten kalma 😔ama önemsemedim herhalde kim görecek diye 🤣🤣
Kybele23 Simgedemirbas siz şanslı kesimdensiniz o zaman. Ben hala ilaç kullanıyorum kusmayayım diye ondan başka bir sıkıntım yok şükür. Salaş kıyafetlerimi ben de giyiyorum ama taytlarım bile opak çorap gibi azıcık tenimi belli etmeye başladı 😆😆
Kybele23 Aksyy hayır canım hıçkırık değil hıçkırık kalp atımı gibi seri bir şekilde oluyor ve dışarıdan herhangi bir ses duymuyorsun. Bu tek bir sefer ve dışarıdan bariz bir şekilde çıt diye bir ses duyuluyor.