Dha 1 yıllık evlıyım evlendıgımızden beridir esimle ailesi ıcın aramızda bı sogukluk var annesi dugun sabahı bıle evımızdeydı bana sormadan eve mısafır çağırmalar vs vs oyle devam edınce de bende susmayıp rahatsızlıgımı soyledm ve aramız sogudu acıldı ve normale donemedık bı türlü ılk gebelıgım 3. Ayda dusukle bitti bundan 6 ay once suan yıne hamıleym ve yıne stres altındaym sacma sapan seyler yuzunden düşünebiliyor musunuz esım kalkmıs bugun bana annemde evıne besık alcak bırsuru sey alcak hevesı varmıs flan dıyo evlerimiz arası zaten 10 dk bıle degıl evıne sımdıkten bebek ıcın yer edıyo orda kaldıgmızda orda yatcakmıs hevesmıs ya hormonlarmı dıorm ama degıl oyle kötüyüm ki evime bugun mısafırm geldi esıme bılerek soylemedm gündüz annesını de çağırmak istemedıgmden aksama soyleyınce bana acayıp bı tavır aldı söylemedm cnku herseye annesinin gelmesini istıyo benm akrabam bnm mısafırım zorunda mıyım sonrada bana nıspet yapar gibi yarında aksama annemleri cagıraym da yemek yıyelm dıyo yaa sabır dıyorm boyle sacma sapan seyler ıcın kac kez evlılıgı bıtirmenın esıgıne geldık sinirlerim cok bozuk sankı tek aılesı ve dusundugu onlar napıcagmı hıc blmıorm …