Ebrarela_1963 damlaaax18 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaALLAH ❤️🐣🤲gün geçtikçe korku merak heyecan hepsiyle başa çıkmak çok zor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Almiraata damlaaax18 Hadi kiz ınsallah yaa Agzin bal yesinn 😘😘bugun kasikta ve belimde agri var biraz ama yine gecmez ınsallah 🙄😍
Rumit Ebrarela_1963 evet normali deneyecek. Hiç açılma yokken olur mu ki bilmiyorum 😓 adı üstünde suni. Beni biraz rahatlatsa 41+3 e kadar beklerim de doktorun konuşmasından riske atamıyorum
Esraaelisa1 damlaaax18 36 haftalık hamileyim uyuyamıyorum miğdem yanıyor ellerim şişiyor böyle karıncalnıyor her gece 🙄
Ebrarela_1963 Esraaelisa1 canım önüne bir yastık alıp kollarını uzatarak uyumayı dene birde ben öyle yapıyorum benimde aynısı 2 aydır çekiyorum
Zbtuna Doktorum 2 haftadır doğum yakın diyor ama gelmiyor kızım 🤦🏻♀️ İlk zamanlar zaman geçmiyor derdim asıl şimdi geçmiyormuş meğer 💕 tüm aile yüreği ağzında bizden haber bekliyorlar
Ebrarela_1963 Rumit açılır inşaALLAH benim parmak ucu kadar var bakalım hayırlısı RABBİM çektirmeden bir avazda bağışlasın kuzularımızı 🤲🤲
Bahar8001 damlaaax18 ayni bnde cnm 39+2 sabırsızlıkla bekliyorum ama tik yok bnde 40haftayi geçirmesini istemiyorum sağlıkla gelsin bebislerimiz🤲