damlaaax18 Hep denk geldim bu postu açanlar 2 güne doğurdu inşallah bende de etkisi olur 39+2 yim artık dayanılmaz bir hal aldı hayırlısıyla gelsin inşallah son 5 gün inşallah 40 ı geçirmeyiz siz kaç haftalıksınız eksiye düşen var mı 🤭🤭
Eslem23 damlaaax18 Bebeklerimizin en hayırlı zamanda gelmesini nasip et Allah’ım sen zamanı ve zamanı içinde olup biten her şeyi var edersin zamanın sahibi ve yöneticisi Yalnız Sensin nasıl yavrularımızı şimdi annelik hasretiyle şefkati ile ve sevgisi ile bekliyor Sak doğduktan sonra da ona onlara aynı sevgiyi şefkati göstere bilmeyi nasip et bizlere sabır bebeklerimize de sekinet ver Böylece onlara İyi ve sakin davranabilelim
Meryemmemis damlaaax18 bugun tam olarak 40 olduk inşallah bugun gelirde babasına doğum gunu hediyesi olur oğluşum💙👶🏻
Almiraata damlaaax18 2 kere doguramiyorum postu actim hala yok ya oda ise yaramadi 41+1 Artik gelse keşke 🙄
Esra3460 35+3 haftaligim artık dayanamıyorum bende pöç kemigim kalça kemiklerim belden aşağısı diyim kısacası bütün kemiklerim agriyor. Biran önce doğum gelsin istiyrum ikinci bu hamilelegim normal ilki bakalım bu nasıl olcak 😥
Almiraata damlaaax18 Hadi kiz ınsallah yaa Agzin bal yesinn 😘😘bugun kasikta ve belimde agri var biraz ama yine gecmez ınsallah 🙄😍
Ebrarela_1963 damlaaax18 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaALLAH ❤️🐣🤲gün geçtikçe korku merak heyecan hepsiyle başa çıkmak çok zor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️