Mevakusunannesi Ronyaseda internetten doğumu hızlandıran hareketler diyerek aratabilirsiniz Benim bildiklerim squat yapın, merdiven inin çıkın bol bol hatta ikişer ikişer çıkanlar vardı çömelerek iş yapın pilates hareketleri yapın
lizge Mevakusunannesi evet ya ilk doğum 3 cm açilma var nst sancı çıkıyor düzenli ama ne su geldi ne nişan tarzı bir kanama 🥴
Mevakusunannesi Derya-D UmayDuruMom Bakalım önce hangimizinki gelecek umay ilk gelecek sonra ben sonra derya gibi geldi bana 😂
Mevakusunannesi 1sifakusu bir arkadaş daha aynıydı sizde bol bol hareket yapın ya inşallah haftasonu kendiliğinden gelir
1sifakusu Mevakusunannesi inşallah 🤲🏻 yapmadığım kalmadı desem yeridir. Vaktini bekliyor herhalde nasiip😍
Guluc Benimde son 7 artık dayanıcak gücüm kalmadı 3800 olmuş bebek temizlik yapıyorum gelsin diye 2 gün oaso iş yapıcam yapmadıgım hateket kalmadı
Mevakusunannesi Guluc ooo bayağı da büyümüş inşallah hemen gelir de kucağınıza alırsınız 1 hafta daha beklese normal doğum yapar mi doktorunuz
Guluc Mevakusunannesi canım benim doktor normal doğumcu yaparsın diyor :)) valla inş yırtılmam popoya kadar hamileliğin başımdan beri açma germe yapıyorum ama sapma olabiliyor bende 4500 doğmuşum genetik galiba bu kilo olayı birde ufak tefek birşeyim kayınvalide siyor ben senden 3000 kilo bile beklemiyordum diyor 😂 valla yalan yok bende beklemezdim
ipekayan Mevakusunannesi Benimde son 4 küçük bir lekelenme oldu durdu bakalım bir işaret gelecek mi ☺️ Sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗
Mevakusunannesi Guluc çok ıyiymis ya ben de çok minyonum doktor diyordu çok büyük olursa yapamazsın hadi hayırla al kucağına inşallah yirtilmadan kolayca alırsın kucağına
Seraparsln Kızlar zarların sıyrılması diye birşey duydunuz mu doktorum dün onu yaptı doğum başlasın diye yaptıran var mi
Guluc Mevakusunannesi nasip bakalım canım hayırlısı neyse o olsun tüm anneler ve bebekler için en hayırlı doğum şekli ne ise o olsun 🙏🏻