Nermin1002 Damlaayz04 tabi ki yasak öyle bişey ama yapanlar var tabi ki ben o saatte kalkıp gelen insanların hakkına girmek istemediğim için yapmıyorum hiç bi personelime de yaptırmıyorum açılıştan yarım saat sonra kalırsa alıyorum napalım kısmet artk😬
busbus35 Damlaayz04 helal olsun 🙏valla çoğu kendine ayırıyor ama bizim muitte küvet kova nevresimlere battaniye pek bakan olmamış hala duruyor durdugu yerde 🙏😁 genelde yatak yani babynest te takımlara çoraplar bakan olmus
hulya1406 Merve8494 BİM’e gittim hala lohusa takımı,gecelik,babynest,bebek alt ikili takım,yorgan,battaniye bir iki erkek Müslin bez ve çoraplar mevcuttu ☺️
yaseminguneri Eda-gnbkn canım şok’a giderli küvet geldi bimdekinden çok daha güzel ben ordan aldım şok’a bir bak istersen
peri_ma8 yaseminguneri canm bende aldım şokdan kuvet. Onun filesini nerden temin edeceksiniz acaba.bende simdi küvete uygun bulurmuyum diye dusunmeye basladm
yaseminguneri peri_ma8 fileler aşağı yukarı standarttır diye düşündüm öyle olmasa bile küvetler ortalama aynı olduğu için tüm fileler olur diye düşünüyorum ve e bebekten almayı düşündüm