Deletedmom95 Eda-gnbkn valla hastane çıkışı alamadım ordan alırım diye düşündüm sonra iki annemde üstüne yük etme buraya gelince burdan alırız eksik gedik dediler vazgeçirdiler 😂😂😂
Ronyaseda Eda-gnbkn askılık alcam çünkü bugün gitmedim almaya 😄😄😄 onun dışında birseye ihtiyacım yok ama hoşuma giden birşey olursa alırım
Merve8494 Eda-gnbkn küvet seti citcitli badi hem kısa hem uzun kollu nevresim seti yorgan almayı düşünüyorum kalırsa tabi 😂
halitefe Eda-gnbkn küvet şokun kendi internet sayfasında satılıyor canım sipariş verirsen getiriyorlar
yaseminguneri Eda-gnbkn canım şok’a giderli küvet geldi bimdekinden çok daha güzel ben ordan aldım şok’a bir bak istersen
hulya1406 Merve8494 BİM’e gittim hala lohusa takımı,gecelik,babynest,bebek alt ikili takım,yorgan,battaniye bir iki erkek Müslin bez ve çoraplar mevcuttu ☺️
Nermin1002 Damlaayz04 tabi ki yasak öyle bişey ama yapanlar var tabi ki ben o saatte kalkıp gelen insanların hakkına girmek istemediğim için yapmıyorum hiç bi personelime de yaptırmıyorum açılıştan yarım saat sonra kalırsa alıyorum napalım kısmet artk😬
busbus35 Damlaayz04 helal olsun 🙏valla çoğu kendine ayırıyor ama bizim muitte küvet kova nevresimlere battaniye pek bakan olmamış hala duruyor durdugu yerde 🙏😁 genelde yatak yani babynest te takımlara çoraplar bakan olmus