Öncelikle bendeki anlatıyorum aynısı ya da bilgisi olan varsa yazabilir mi bundan 4 ya da 5 yıl önceydi dışardaydık bi yere oturduk birden belim ağrımaya başladı ya da bi noktası elimi attım oturduğum yerden sol belimin orda demir para büyüklüğünde ve yumuşak böyle dokununca hareket falan da etti hatta ama yerinden oynayınca ağrımaya başladı biraz daha neyse eve gelip yatınca ertesi gün geçmişti sonraki günlerde de hiç agrimadi ne zaman sert zemine sırt üstü dümdüz yatsam ertesi gün o yumuşak şey ağrıdı ve ertesi gün geçti böyle olmayınca da hiç agrimadi ben de önemsemedim sonra unuttum doktora falan gitmedim bu yıl hamile kalmadan çok çok önceydi 2,3 kere aralıklı şekilde belim böyle kitlenir gibi oldu ve dinlenince de geçti ya o günün akşamına ya da ertesi güne artık yanlış ters bi hareket mi yaptım da oldu ya da benim fitigim mi var hiç bilmiyorum hamileligim boyunca da bi sıkıntım olmadı şimdi doğuma da az kaldı doktoruma da bahsetmedim sezaryen için de yapılan iğne o yumuşak şeye gelir mi diye arada aklıma geliyor 🙄