Baharmom elifeser hamile kalmadan önce keyifle sigara içen biriydim☺️ hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım 🙏 zaten ilk üç ay koku hassasiyetinden dolayı tiksinmiştim. O şekilde devam ediyor 🙏
Buyrenk Ben iki hamileliğimdede içime çekememiştim bırakmıştım şimdi üçüncüye hamileyim yine aynısı olcak sandım olmadı😑
Gamzesurucu Psikolojik benimki tamamen, hamileligimi ogrendigim gun birakcam ddim biraktim, aklima bile glmedi bir dha, esim dahil herkes iciyo cevremde ama olumlu olumsuz bir sey hissetmyorum insallah dogum Sonrasinda da byle devam eder
funda035 Ben tüp bebek transferimin olduğu gün son bi tane içtim 8+3 oldum bir daha da içmedim😊 zorlandım başlarda baya, seviyordum içmeyi çünkü hala bile bazen aklıma geliyor ama başta ki kadar kalmadı çok şükür🙏🥰
61Aysen elifeser bn hamile oldugumu ögrendim 1 hafta icrm snra bıraktım asiri bagimli deildim zaten 1.2 gn icmezsem unuturdm hemn o yuzdn kolay oldu
Tgbcyln Ben çok tiksindim bi anda ilk öğrendiğimde dayanamıyordum iki tane fln içiyordum bikaçgün sonra bi tiksindim şimdi kokusu bile mahvediyor beni
haziranin25i elifeser bırakamadım 😭😭😭 ve hamile kalmadan önce duyduğumda kesin bırakırım dedim büyük konuştum keşke konusmasaymisim 😏😒
Ebrarela_1963 elifeser bir tiksindim düşünün ki yemek seçmiyorum bütün yemeklerden tiksintim geçti herşeyi yiyip. İçiyorum sigaraya olan tiksintim geçmedi hatta daha fazla tiksinmeye başladım son ayım çok şükür inşaALLAH geçmez emzirirken de içmek istemiyorum hiiiççç içmek istemiyorum artık 🤲🤲🤲
Mucize23 elifeser hamile oldugumu ogrendim gubde 2 tane icmeye başladm 5 haftalikken mide bulantilarim basladi o vesile ile bıraktım suan 16+6 haftaligiz suana kadar agzima vurmadim 3 aydr dahada vurmam inşallah 😊
Minnak_annesi34 elifeser cocugumu zehirlemeye hakkim.yok deyip birkatim sonucta yazik yani hereey kafada bitiyor
Semabrhnn Tiksinmeyi çok istiyorum ama olmuyo bir yandan bişi olucak diye çok korkuyorum ama yinede sadece azaltmayı başarabildim tamamen bırakamadım 😔