sugarfamily elifeser 5. Ayımdayım hala tiksiniyorum ve tam bir keşfim herkes bırakmam için herşeyi yaptı eşim özellikle ama sigara içmeyi seviyorum derdim birakmazdim😂😂 merak ediyorum geçecekti bu tiksinmem🤭
Cansu321 elifeser tiksinmedim 3. Ayıma kadar içtim zaten 9 haftalıkken öğrendim. Kendi kendime söz verdim evladım için ve son sigaram deyip bıraktım o gün bugündür içmiyorum 39+6 yım ☺️
KardelenYB elifeser ne zaman hamilelik düşündüm o zaman bıraktım biliyordum kalınca bırakması daha zor olacaktı iyili de kalmadan bırakmışım 🙏
Eslem61 elifeser tiksinme olmadı ama miniğimin sağlığı için bıraktım insan zorlanıyor fakat kafanızda bitirdiginizde miniğinizi düsününce içemiyorsunuz yani ben içemedim
sukayhanacar elifeser hamile kalmaya karar verdiğim de bıraktım. 3 ay sonra da hamile kaldım bıraktıktan sonra. 14 yıldır da sigara içen biriydim. 34. haftadayım asla canım istemiyo kokusı midemi bulandırıyo hatta
Birgul elifeser ben sabahları midem bulandığı için içemedim zaten sonra arada tek tek çektim şimdi içemiyorum istiyorum bazen ama vicdanen yapmıyorm daha önce düşüğüm var ya benim yüzümden bişey olursa düşüncesiyle içmemeye çalışıyorum
Zuhal14 Seyma0613 ilk zamanlar 2-3 tane içiyordum tutmaya çalışıyordum kendimi şimdi evde sıkıntıdan 6-7 oluyor eskiden de 10 tane falan içiyordum
Zuhal14 mucizemucize17 34+3 artık sona yaklaştık biz ilk zamanlar tutuyordum 2-3 tane içiyordum ama şimdi evdeyim sürekli 6-7 tane içiyorum eskiden de 10 falan içerdim 😟
roserosey elifeser Öğrendiğim gün bebeğim için bıraktım , çokta içerdim . Herhangi bir tiksinme olmadı ama 1 ay kadar içmeyince birdaha sigaraya tahammülünüz olmuyor zaten .