Gazel zippirana Sağlıkla doğsun inşllah önemli olan sağlıklı olması biraz küveze kalır çıkar sonra annesi Allah yar ve yardımcınız olsun
Kbrsoy zippirana Allah’ın izniyle bişeycik olmaz inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Esenn Rabbim sağlıkla kucağına yavrunu almayı nasip etsin inşallah , bol bol dua et canım.Gelen herşey Rabbim'den vardır güzel mevlamın bildiği sıkma canını..
Barnymoloztas 29 haftalik dogan bir oglan cocuguna ustun zekali tanisi koydum gecen hafta😁 korkma! Ustelik fiziksel olarak da cok saglikliydi
zippirana Enis evet çok sukur dogdu kilosu biraz az ama diger fonksiyonları iyi dedi doktor cok şükür 🙂
Enis zippirana Oh oh maşaAllah barekAllah kiloda hiç sorun değil hemencecik toparlanır zayıf çocuk daha hızlı kilo alır derler sütün bol olsun yarasın inşaAllah kuzuna 🙂
RazvzanurunAnnesi zippirana canim öncelikle allh güc kuvvet versin bende 1 hafta once 32 de dgum yaptim sezaryanla ve bebgim suan küvezde 😭 güclu ol kuvvetli ol sütun gtmesin ilk zamanlar biliyorumki cok zor son iki gune kadar aglamiyorum sadece cunku icerdeki yawrum saavasiyo ve guclu olmasi lazm bna ve sütume ihtiyaci var bende güclu durmaya calisiyorum rabbim seninde kucana almayi nasip etsin insallah aliriz evladmtlarimizi diren 🙏
zippirana RazvzanurunAnnesi Evet asıl imtihanimiz şimdi biz güçlü saglam durursak o da hisseder sutumuz çok onemli simdi azalmamasi icin. Güzel olacak her sey ikimizde sağlıkla kucagimiza alip doya doya koklayalim inşAllah
Oglununannesi zippirana canını sıkma canım biliyorum zor olacak ama 27 haftada doğdu kuzenimin ikizleri 2 ay bile olmadan küvözde kalıp çıktılar 2 kilo değillerdi daha 1900 falanlardı çıkardılar şuan 2 yaşlarına geldiler sıkma canını
zippirana Oglununannesi evet canim güçlü kalmak gerek onun için su an buna ihtiyaci var sutume ihtiyaci var inşAllah Rabbim herkesin yardimcisi olsun.