EsraUmt 26_26_26ggg çikolata ve şerbet şekeri hacı şeriften alıcam kokulu taş da hedeiyelik instagramdan sipariş verdim
Mervetekmn turunculuanne o sayfayı bende bulmuştum ama çikolatanın tadı nasıl bilmedıogm ıcın tereddüte kaldım hacı serıften yaptırmayı düşündüm sonra Eminönü’nde
turansmom1 26_26_26ggg bende misafir kabul etmiycem ama teyze babaanne olur o yüzden 20 30 tane magnet yaptırıcam instagramda jojo tasarımdan tanesi 1 tl
Funda_65 26_26_26ggg instgarmm dan bak bizim hobimiz sebiha çelik mukkemel funda yonlendirdi de yaridm ci olur
esrAlp 26_26_26ggg bende hacışerif sen hem bebek çikolatası hem Dr uma hediye ismi yazılı çikolata yaptırcam bebek hediyesi ilk oğlumda yaptırmadım biraz içimde kaldı bunda kendi yakın çevreme yetecek kadar hediyelik kozalak şeklinde mum beğendim onu düşünüyorum
Bhryctrk 26_26_26ggg ben İnstagram dan anahtarlık yaptırdım çok memnun kaldım @Happy.makrome sayfasından. https://dosya.org/ZtS4S
2ErkekAnnesiiiii Ben magneti kendim yaptım internetten malzemeleri alarak kapı süsünüde hazır aldım kendim yapınca daha güzel oldu hemde daha uygun oldu