26_26_26ggg Merhaba anneler ve anne adayları acaba bebeğinizin doğumu için çikolata , magnet , hediyelik birşeylwr yaptırdınızmı? Yaptırdıysanız nerden yaptırdınız memnun kaldınızmı resim atabilirseniz çok güzel olur yaptıranlar 🤩 Gerçi biz şu pandemi döneminde bebek görme falan olmucak nazikçe kabul etmicez ama ilerde gelenler olursa diye işte insan hevesleniyor 😀
Mervetekmn 26_26_26ggg bizde kabul etmicez ama anneane babaanne ve halası olur sadece.mecbur. Ben kapı süsü yaptırsım Pleksi_İstanbull sayfasından kapıda ödeme 90tl Mahnet çikolata lohusa terlıgı ıcın bakıyorum kanatlı tavşanlı hastane tulumuda ruyabebekevi die instdan sipariş ettim kapıda ödeme
isimsizbebek 26_26_26ggg magneti Eminönü nde yaptırdım..daha doğrusu çok beğendiğim bir magnet denk geldi. Çikolatayi ise hacı şerif. Kesinlikle tavsiye ederim
turunculuanne 26_26_26ggg instada madlenbebekcikolata diye sayfa var ordan 100adet madlen çikolata yaptırdım kutulu isimli. Yanında kolonya şişesi de var. Önce siparişi hazırlayıp sana resim atıyorlar eğer istediğin gibi olmuşsa ödemeyi ondan sonra yapıyorsun kapıda ödeme de var. Ve 2 günde yurtiçi kargoyla sapasağlam geldi. Çikolatalar taze buram buram kokuyor. Fiyatı da diğer sayfalara göre iyiydi. Tavsiye ederim. Ben de eve misafir almayacağım. Ama yine de çikolata olsun istedim, 1 sene yenebiliyormuş.
Abece Ben sadece cikolata yaptırdım onu da Hacı Şeriften yaptirdim gayet guzel ve lezzetli cikolatasi da ☺️
26_26_26ggg Abece ya bende yaptırsammı diyorum vala kararsız kaldım gelende olmıcak ya şuan bi gereksiz gibi görüyorum bide hevesleniyorum bilemedim yani . Ne kadara yaptırmıştınız
Feyzaaa1 Abece evet uygun hemde isimli çok şık. Ben söz ve nişan için sipariş vermiştim Allah nasip ederse kızıma da sipariş edecegim
Abece 26_26_26ggg sitesinde var canim fiyatlari kac adet istedigin falan ☺️ özel metal kutulu olanlar biraz daha pahaliya geliyor ben dökme şeklinde aldim o yuzden siteye girince abone olana 10tl indirim veriyor 115tlye aldim öylelikle 100 cikolatayi yaninda da 400gr lokum ve 2 adet horoz sekeri gonderdiler hediye 🥰
Nesliyazmazz Yaptırmadım, pandemi olmasa da yaptırmazdim. Böyle saçma gösteriş şeyleri yerine, ihtiyacı olan birine yardım yapmayı daha anlamlı ve mantıklı buluyorum. Birinin bebeği oldu diye, onun magneti neden benim için önemli olsun ki.
acemiii Kaçuv dan bağış amaçlı magnet almayı planlıyoruz.En yakınlarımıza dağıtıcaz hem de magnet başına bir çocuğa ufak bir bağış yapmış olucaz..
Hllfrdvsihsn Valla bende yaptırdım çikolata(hacı şeriften) ve hediyelik anahtarlık( makromu anahtarlık Instagram sayfasından)ilk çocuk çok hevesliyiz ne kadar pandemi sürecinde olsakta yaptırdım tek tek gelirler yakınlar kalabalık yapmadan görmek isterler☺️
Beneklikedi Ben bu kapı süsü ve magneti yaptırdım.. çikolatayı isimsiz Godiva’dan almayı düşünüyorum.. 1 alana 1 Bedava kampanyası var.. birde isimsiz süslü bebek çikolataları var onlardan da alacağım..
Mervetekmn turunculuanne o sayfayı bende bulmuştum ama çikolatanın tadı nasıl bilmedıogm ıcın tereddüte kaldım hacı serıften yaptırmayı düşündüm sonra Eminönü’nde
buseyusuf27 26_26_26ggg ben bundan yaptırdım 25 tane tanesı 3tl den yapıyorlar üstündekı yazıyı ıstedıgınız gıbı yazdırabılıyorsunuz.Eft olarak ödeme yaptım sadece yakınlarıma verecegım kayınvalıdemle gonderıcem