dilaraserdar GlinDirim Sağlıkla gelsin inşalalh . Bakalım haftaya 17. haftada olucaz inşallah cinsiyetimiz netleşir, bi kaç bişi aldım ama hem kız hem erkek için.😬 Benim bu hafta ara ara karnımda bi seyirme oluyor sanki, bebek hareketi mi yoksa gaz mı alayamıyorum. Siz de durum nasıl oldu? cansuece
cansuece dilaraserdar bende gaz oldu 😪 ben anlıyorum artık gaz olduğunu 😂 iyice tekme ATmadan sevinmeyeceğim 😂
dilaraserdar BraInokBaheci Hayırlı olsun inşallh Sağlıkla büyüsün 🤗❣Ben Dr Muhlis Ulusan’a gidiyorum.Siz hangi doktora gidiyorsunuz??
cansuece Bende Edremit’te olsaydım yada yakın olsaydım özel tercih ederdim Doğum için 😪ama malesef uzağız o yüzden Ayvalık devlet hastanesine gidiyorum
dilaraserdar cansuece Ya aslında çok da uzak değil , büyük şehirde olsak nereden nereye gidiyor hamileler.. Eğer memnun değilseniz bence Edremit e gelebilirsiniz .. Ben Ayvalık devlet hastanesinde doğum kursu olduğunu gördüm, sizin bi bilginiz var mı bu konuda?
cansuece GlinDirim dilaraserdar BraInokBaheci dün sizinde uygulama hata verip formu görüntülemediğiniz oldu mu ? Amca şimdi geldi kendine yahu 😐
dilaraserdar cansuece GlinDirim evet dün ne güzel konuşuyorduk burada, program hata verdi durdu yazdıklarım hep boşa gitti 😑😑
kucukgelinkucukanne Merhaba, bende balıkesir merkezdeyim. 9+2’yiz 🤗 acaba bayan doktor önerisi olan varmı ? Devler hastanesinde şule hanıma gidiyorum ama kadın hiç konuşup anlatmıyor, o yüzden ben benimle durumu paylaşacak doktor istiyorum
GlinDirim kucukgelinkucukanne bayan olarak devlet hastanesinde ceyda hanımı duydum bi ama kendim gitmedim hiç
dilaraserdar kucukgelinkucukanne Hayırlısı olsun inşallah. Sizinki daha çok yeniymiş 😍 Hastasıyla iletişim kurmayan doktorlar hiç bana göre değil 😒
Bng GlinDirim ben gittim ama beklediğim gibi çıkmadı.sanırım daha açıklama yapam ,ilgilenen bir doktor bekliyordum.ultrasonda baktı,9 haftalık deyip yerine oturdu,kan tahlili yazdık ve tabi bu arada yeni hasta çoktan içeriye gitmişti...
cansuece dilaraserdar varMIŞ .daha erken diye gitmedim en son gittiğimde kayıt olayım olunacaksa yada ne günleri varmış öğreneyim dedim çok kalabalıktı sorduğum kişilerde yeterince yardımcı olamadı .pazartesi öğreneceğim
cansuece dilaraserdar ben memnunum şuan doktorumdan falan 40km var Edremit’e acil birşey olsa gidene kadar herşey olur bana 😁allahtan iyi hastane ve doktorum
SinemYlmaz dilaraserdar ben gittim mezun oldum cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim, Nergis Hemşire’ye de selamlarımı iletin kendisi harika biri ve çok ilgili, doğum korkusunu yenmekte birebir 👍🏻
Laylaylom Merhaba bende 25+4 teyim. Edremit’te Dr. Muhlis Ulusan’a gidiyorum bende. Şeker yüklemesi yaptırdık dün bugünde 2. Tetanoz aşımızı olduk şimdilik herşey yolunda çok şükür
dilaraserdar Laylaylom Hayırlısı olsun inşallah , aynı doktora gidiyoruz. 😌İlk gebeliğiniz mi? Muhlis bey çok iyidir sağolsın, ben memnunum.. 🙏😌Yaklaşık 3 yıldır hastasıyım ve artık hamileyim çok şükür🙏😌 Cinsiyet için size ne söyledi?
dilaraserdar cansuece Peki bilgi aldığınızda beni de bilgilendirir misiniz? bende gitmek istiyorum da 🤗❣