SSemraa1 sabah kan vermiştim beta düşük çıktı zaten sağlıksız bi gebelik dedi 2 gün için de düşük yapabilirsin dedi 3 Ekim de 531di bugün 581 çıktı pazartesi tekrar gel dedi

Hatusss hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Sevimli96
      Ee her işin bir zorluğu vardır hakkını vermek de sizin işiniz bu konuda 😊 Eminim ki o kadar anlayışlı, bezmeyen, alttan kontrol ettirmiyor diye sinirlenmeyen, bir zararı olmadığını güzelce açıklayan ebeler vardır, Rabbim onlarla karşılaştırsın bizleri 😇

Hatusss canım ilk zamanda bende de net gorememıstı Altan muayene etti hıc bir sekile kanama olmadı suanda 21 haftamdayım ınslh sende de yasanmaz🙏🐰

Hatusss alttan muayene ettirme bidahaki gittiğine görünür geç döllenmiştir bende de aynıydı

Hatusss ben 12 haftalik.olana kadr alttan muane edildim bi sıkıntı olmadı cok şükür

Hatusss o zaman kuzum geç dollenme olmuştur endişelenme 2 günde bir kan değerinin artışını takip et 🤗🥰

haziranin25i ama 3 Ekim de hcg değerim 531 di bugün 581 çıktı yine mi geç döllenme oluyor bi yut var mı yoksa sağlıksız gebelik mi😞

Hatusss biraz daha bekle canım herkes zararı yok demiş ama benim kanamam olmuştu 7. Hafta da alttan muayane etmek istedi doktor kalp atışını duymadığı için izin vermedim başka doktora gittim doktor iyi ki baktırmamılsın daha çok küçük bakılmamalı dedi. Kendisi ultrasonla kalp atışını duydu. Başka doktora git bence bazen ultrasonlar da kaliteli olmuyoe

Hatusss biraz bekle kuzum. Biliyorum heyecanlı ve stresli bir süreç ama sabretmekte en güzel duygu bence 🤗

Hatusss ben bugün 4+6 da alttan muayene oldum ve gördük keseyi. Alttan muayeneden korkmayın 🙏🏻

Hatusss kilo sorununuz var mı? Kilo engel olabiliyor görüntülemeye.

Hatusss canınızı sıkmak istemem ama sağlıklı bir gebeliğin en önemli belirtisi bhcg artışıdır. 2 günde bir 2 kat artması gerekir. Yani bugün 4000 leri bulmuş olması gerekirdi. Sizin hcg niz neredeyse hiç artmamış😕

Hatusss canım ben 5 haftalığım ama keseye göre 4 buçuk falan dedi doktor. Ben alttan muayene oldum da gördü keseyi. İdrarım sıkışık değildi göZükmedi

Hatusss korkma korkma inşallah vardir bebisin iyidir benimde 6. Haftada kese vardi ama bebekten eser yoktu kalp atisi kendisi falan yoktu 8. Haftada gittim cok şükür kalp atisini duyduk simdide 37+5′teyiz. Vee alttan muayanede akntı yok korkma.

Hatusss bende beta hcg 7000 olmasına rağmen görememiştim 1 haftadır içim içimi yemişti 7+2 keseyi ve kalp atışını duydum cok şükür