Gulgok Burcu-2910 Gökmen Sukgen e gidiyorum kendi kliniğinde muayne ediyor doğumu medline, acıbadem, güzelyalı hastanelerinden herhangi birinde sizin isteğinize göre yaptırıyor. Çok memnunum. Gayet pozitif bilgili her sorumu cevaplayan bir doktor
Gulsahtayarslan melegegebe belkı arkadas gecen yılın yada 2 sene oncekı fıyatı söyluyordur ana guncrl fıyat 2600 sıgortalıyssn duser tabı
Seherkaraca Adana ortadoğu hastanesi Hicran giriş. Çok tatlı ve güler yüzlü birisi kendisi. Her soruma cevap veriyor. Ki soru sormama gerek kalmadan kendisi her şeyi anlatıyor. Çok çok memnunum. Muayene 125 TL
Seherkaraca Mmsmanann10 2.650 normal, 2.850 seseryan diye duymuştum. Tabi 2021 deyse doğumunuz fiyatlar değişecek
Caglacayir Eliftekeli ben sizin durumunuzu söyledim kistiniz alınacağı için bakılması gerekiyormuş bence bi gidin barış hocanın yanına doğum ücreti için kesin bi şey demedi
melegegebe Gulsahtayarslan gerci bize sigortalimisiniz dedi evet dedik sonra bu fiyat soylendi muhtemelen
Arik Burcu-2910 algomed özgür selçuk bey çok güzel ilgileniyor çok memenun kaldım harika bir doktor çok pozitif çok güzel bilgi veriyor muayene ücreti 100 tl ameliyat 1800 denilmişti