Caglacayir Burcu-2910 medline hastanesi Ahmet Barış Güzel’e gidiyorum. Daha önce de dermoid kist ameliyatımı yapmıştı. Çok memnunum tavsiye ederim.
Tazeanne0134 Burcu-2910 ayten baymas çöktü inan ilgilenmesi vs iyi ama beni doğumda 3 cm açılma ve %80 sancı ile eve gönderdi ben 1 saat sonra suyunun gelmesi ile tekrar gittim hastaneye kakasını yapmış dediler ve sezeryana aldılar 40 muayenesini yapmadı vs
Eliftekeli Caglacayir muayenesi ne kadar sanırım sizin için daha erken ama doğum ücreti hakkında konuştunuz mu benimde şuanda 2 yumurtalığımda 5 ve 4 cm dermoid kistim var doğum sırasında alınıcak büyük ihtimal. adanaya sadece doğum için gelicem nasıl olucak hiç bilmiyorum ☺️☺️
Caglacayir Eliftekeli 365 veriyorum muayene ücretine 3 hafta da bir gidiyorum. Yarın ikili testim var doğum ücreti hakkında bilgi alırım.
Caglacayir Eliftekeli ben sizin durumunuzu söyledim kistiniz alınacağı için bakılması gerekiyormuş bence bi gidin barış hocanın yanına doğum ücreti için kesin bi şey demedi
Eliftekeli Caglacayir çok sevinirim umarım testinizde hiç bir sorun çıkmaz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 😊😊
Gulsahtayarslan Erdin hocanın dogum ücreti yani altınkozanın özel 2600 tl bende dogumumu orda gerçekleştirixem doktorum haluk ballı
durukiz Hakan Kalaycıya gidiyorum çok memnunum kendisi hem bilgili hem çok rahatlatan bir Dr. Biraz bekleyebiliyorsunuz ama çok ilgili olduğundan sorun olmuyor bizim için. 207 TL muayene ücreti. Doğum ücreti hakkında bilgim yok
Gozde1989 Gökmen Sukgen 175₺ kliniğine gidp muayene oluyorsun ..Doğum güzelyalı ya da medline da oluyor . ben güzelyalı hastanesini seçtim doğum ücreti 3bin₺ çok memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻