Busra221 sinber 😀😀 haftaya haftaya gözümlü görüyorum 15 ekim yazıyor. Sizin ordaki a101 e erken gelmiş demekki
sinber Busra221 bebek ürünlerinin geneli haftaya geliyor küvet seti havlu dün geldi satışı yapıldı dün gelenler haftaya gelecek olandan daha güzeller ve İstanbul Eyüp civarındaki çoğuna geldi
mucizemucize17 MiniKaya valla ben aldım.iyiki de almışım ne zararı olucak haftaya da a 101 e geliyo ordan bakarsin😊
bebegim_28 Esraaelisa1 bende bi çok şey olunca ben almadım açıkçası bi battaniyeye bakmak istedim ama buradaki bim de yoktu başka bim de denk gelirse alırım artık
MiniKaya Esraaelisa1 işte o yüzden şimdi kalabalık gibi geliyor 😀 ama görüncede aklı kalıyor insanın o çocuk masasında bile aklm kaldı 😀😀
Mom046 Esraaelisa1 Şöyle düşünün paranın değeri yok ve sürekli artışta ve şoktan aldım 50 TL’ye internetten aynı marka 100 TL altında değil Allah insallah kullanmayı da nasip eder tabii
Esraaelisa1 Mom046 tabi orası öyle ama anne yanı yatağı ben instagram da yaptırdım herşeyi çok kalıteli anne yanı yatakta içinin sert olması gerekiyor
Mom046 Esraaelisa1 Ona bakmadım almayı düşünmüyorum açıkcası reflü yatağı aldım yine şoktan erkek bebekler genelde daha gazlı oluyor diye o da 50 ye geldi normal piyasa değerinin aşağısında almış oldum 😊
Byzaoz Hayatuysal34 ya bende biberon almadim hem erken diye hemde hep avent marka oneriliyor ya o yuzden. Kaldiysa bende mi gidip alsam ?
Mom046 Byzaoz Bende avent düşünüyordum ama gidip baktım biberon ve emziklerden almadan edemedim güzeller 😊