Aslihan93 ruyam51 2 paket zıbın, led lamba, bulut gece lambasi, yakalik ,corap, esofman takimi, 2li alt, askı, biberon, emzik, nevresim takimi, patik, havlu aldım. Ben 2 de gittim ama çok şükür ki bizim bime kimse gelmemis galiba hersey vardi ☺️
mukaddesmasal avucumuzu yaladik döndük sanki hırsız girdi bişey anlamadım iki bim dolaştım sanki soyulmustu
Urazannesi ruyam51 oyuncakların hepsinden aldım galiba 😅 muslin, yastık, yorgan, nevresim, buhar makinesi
Akg Denizz_ 61Aysen reflü yatağı ilk 3 ay kullanılır zaten o yüzden küçük ayrıca o yastıklar genişleyebiliyor sağa sola kaydırabiliyorsunuz çırt çırt var altında
61Aysen Akg yastiklarin kaydiginin farkindaym boy olarsk kastettim bn ilk 3 ay kullanılır illaki ama bazi bebekler ayina gore boy ve kilosu dha helisatli olabilyo ozmn dha kisa yatma ihtimalide olabilr bn besik icnde kullanmak icn alcaktm o yuzdn kuck geldi bna
61Aysen Denizz_ aynn bnada küçük geldi 3 aydan sonra yatirilabilceni sanmiyorum bn besign icinde kullancaktm o yuzdn bnm gozume cok kuck geldi bailzi bebekelrn gelisimi boyu faln ayindn fha iyi olabiliyo gelisatina gore bnce 3 ay yatr
seday93 61Aysen bu yatak zaten kalıcı kullanacağınız yatak değil ilk üç ay normal yatağının üstüne koyup kusmasını engellemek için yani boyu her yerde aynı
61Aysen seday93 kalici kullanmiycm zatn 4.5 ay kullanilir fie düşünüyorm hepsinin boy cm bilmiyrm ama bnm mimi sity de gördüğüm dha genş ve uzundu sanki bimdeki ona kiyasla cok kuck geldi bna aslnda cocuk buyuyene kadr kullancam dan deil
Lepiska21 Akg Ay ben bilmiyordum çok inceleyemedim işten izin alıp gelmiştim yarın alırım canım sağolun
Aisenur ruyam51 anne yânı yatağı su kovası masrafa 5li hastane çıkışı patik çorap kilotlu çorap biberon lohusa gecelik sabahlık müslin örtü 😅 belediyenin eski ekmek kuyruğu gibiydi😅🤦🏻♀️
Elifberk ruyam51 Battaniye aldım çok güzel yumuşacık❤ Anne yani yatağı aldım çok rahat olucaz inşallah
666 Semrafiratgokbudak tutabilirsen helal olsun benim bebegimin bir tek oda takımı gelcek önümüzdeki hafta eşyalar yıkanıp gelcek 😊😊
Minikbebek123 Köyde olduğum için tam onların geldiği zaman , alamadım hiçbirini ☹️Bir daha gelir mi 5 aylık oldum 😄
Deletedmom54 ilknurusen- bence gayet iyi ben de şüpheyle aldım ama beğendim gerekirse emdiği plastik yer degistirilir biberon kısmı çok iyi