Oglakdorukcum Istemkar bızede dar geldu ama önce kılıfı gecırıp sonra monte edıyosun götür yarın bana göre gerek yok böyle ana kucagına hiç almıycam almak zorunda begenmedik dedım bende fişi mutlaka olursa alırlar
htcedgn Istemkar arkadaşım tavsiye etmişti o yüzden aldım. Kurulumu basit, kademeli ayarlanabiliyor. Fiyatına göre iyi bi ürün gibi görünüyor. İnşallah bebek de sever🌸
htcedgn Istemkar biz de kurduk bi sıkıntı çıkmadı kedilerle deneme bile yaptık 😁😁 sizinkinde neden öyle oldu acaba?
Istemkar Menekse46 daha erken canım cinsiyeti öğren öyle al bence ve haftaya perşembe a101 mi geliyor bebek ürünleri
baby26 melekhabib pofuduk pofuduk dolgusu güzel baya dün şokta bakmıştım o aşırı yumuşak ve az elyaflı geldi bebek içinde gömülür yani pek rahat edemez diye düşündüm bu daha iyiydi. Haftaya 101 e gelenin yatma yeri düz ona da baksa mıydım diyorum da kalmıyor ki anacım bunu görünce aldım internette de çok pahalı 2-3 ay kullanacağım bir şeye de çok para vermek gereksizdi diye bunu tercih ettim
Easliii 09:05 de bimdeydim ama içerisi kadın doluydu mendil patik askı biberon emzik bide son kalan kundak havluyu aldım başka bir şey kalmamıştı kısmetimiz bunlarmış
Istemkar htcedgn bende bilmiyom yaa kararsizim yarın götürüp biraksammi biryandada seviyom uff keşke sizinkini gorseydim
htcedgn Istemkar bulamadım nerden gönderildiğini🤦🏻♀️ Yanlış kurmuş olabilir misiniz? Ya da aldığınızda mı sıkıntılıydı acaba? Biz baya kolay kurduk çünkü normalde hiç anlamayız 😬🙊
Toobah ruyam51 banyo seti, banyo havlusu, Müslim, buhar makinası, oyuncak, emzik, lahusa sabahlı- pijama takımı, battaniye, gece lambası, nevresim takımı, yelek 🙈😍🥰😇
1235 Fulya1993 yıkadım sert geldi hala trendyolda caline baby den almıştım yumoş yumoş onunla kıyasladım
Fulya1993 1235 aaa öyle mi bende bı kaç yerde. Aldım yıkayınca yumuşadı bu da öyle olur diye tahmin etmiştim