ipekayan ruyam51 Yürüme arkadaşım Ana kucağı Banyo küveti Oyuncaklı yastık Ponpon LED, LED sticer ay şeklinde Yelek Çorap Çamaşır kurutmalık Müslin örtü Emzik Zıbın
ipekayan ipekayan Ana kuvagi ve yürüme arkadaşını ablama aldırdım ben taşıyamam diye henüz görme fırsatım olmadı doğum sonrası getirir büyük ihtimalle bende merak ediyorum 😍
Esselma ikizlermom Atmayı bilmiyorum ki gülüm😀 Allah ım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Gullyz Babynest, reflü yatağı, ilk 100 sözcük ve duvar ledi aldım eksiklerim bunlardı :) lede bayıldım fotoğraf paylaşacağım bulabilirseniz alın ;) ben beşiğinin üstüne bu tarz bişey istiyodum. İnternette 2 katı fiyatlardı
Gamze1315 inocan bizde öle malesef fasulye buyuklugundeyiz bnde bişi almadım inss cinsiyetler belli olduğunda yine gelirse alicam inss bu sefer 😆
666 Semrafiratgokbudak ben 20 +3 ama. Herşeyim hazır 😂😊 ben bu konuda acele ettim ama napayım hevesliyim 😊😊😊🌼🌼🌸
26262626 Hennademet alt üst loğusa takımı bende aldım. Sen beğendin mi canım tereddütlü almıştım evde deneyince çok sevdim. Elbise gibi olan nasıl
Hennademet 26262626 gecelik almadım pijama ve sabahlık olanı aldım ve ben vok begendım malını. Hatta kız kardeşimde hamile onada aldım 😅
Busra4122 Ben de oglusuma bunları aldım kızlar 😊 esımle savastık bugun bunları slabılmek ıcın 😊ılk defa basımıza geldı ızdıham var dı 😊 esımı sen gırınce sna kucagını al dıye gorevlsndırdım bende hemen kuvetı aldım çok heyecanlıydı esım onu alamsssydım dılınden kurtulamazdım dıyo adeta bır panterdık
ecembugra53 ruyam51 valla eşim herseyi toplamış gelmiş 😂 Ponpon ışıklı topları ay dede duvar gece lambası kedi gece lambas süs oyun yastıkları