A-F-B busbus35 yok bimden aldıklarını demiyorum baska yerden de alıcam ben kıayafet falan kendisi kafasına göre değişik değişik alıyor bir sürü heryerden sonra bana bunlar yeter falan diyip aldırmazlarsa üzülürüm o yuzden
busbus35 A-F-B tam net belliyse cnm bebek magazalsro vardır çarşı gibi yerlerde gezerek alırsın internet ten de güzel şeyler var ben ordan da almıştım güzel cikmisti
Nurfatma1310 tgce_brs burdaki bimde 4 çeşit geldi benimki tavşanlı ve robotlu birisinde ortak vardı diğerin renkli kalpler vardı kaliteki yikadim cekme yapmadi da
Sumeyye44 ruyam51 https://hizliresim.com/xsZRGA Bende bu cicileri aldım kızıma😍 Tek pişmanlığım askı almamak😔
Lepiska21 Akg Ay ben bilmiyordum çok inceleyemedim işten izin alıp gelmiştim yarın alırım canım sağolun
Denizkara28 ruyam51 Ben unutmuşum eşim cumadan dönüşte gezmiş bimleri küvetle anne yanı yatağı almış ☺️
mucizemhu Zeyno14 Ben daha götürmedim ama yarın götürüp yerine başka bişey alıcam çocuğumun bileğini sikabilir
61Aysen Teka16 reflu yatagi kucuk deilmi bna cok kuck geldi baktm da almakta kararliydm ama kück geldi kararsz kaldm nekdr kullanckki bnu
61Aysen Hicbisy alamadim erkek hastane cikisi kalmamisti yatk faln vrdi ama gel gorki kasaya gittigmde kart çekimi yok dediler sorun varmış galiba nakitte yoktu yanmda hiç geri boş geldim😊
Denizz_ 61Aysen banada küçük gibi geldi kararsız kaldım almadım normalde öyle küçük mü oluyo acaba şokta da vardı o da küçük
Akg Denizz_ 61Aysen reflü yatağı ilk 3 ay kullanılır zaten o yüzden küçük ayrıca o yastıklar genişleyebiliyor sağa sola kaydırabiliyorsunuz çırt çırt var altında
Esselma Ben ve kardeşlerimle 8.35 te bim önündeydim. 3 market arabasıyla organize çalıştık. Kasada kasiyer bile şok oldu abla sen ne yaptın der gibi😆 fişi çerçeveletecem atmaya yürek gerekir