Cramel Siyahan valla bilmiyorum ama çok heyecanlı ve hırslı görünüyorlardı😂sanki binlerce lira kâr etmiş gibilerdi 😂😂
Ebruakcetin ruyam51 ben reflü yatağı anakucagi yürüme arkadaşım müslin pratik koordinasyon oyunu aldım. Saat 8.52 gibi kapisindaydim bir baktım 8-9 kişi kapıda bekliyorum içimden dedim gitti bizim reflü yatağı diye😅 beklerken içimden geçiriyorum koşarım söyle yaparım böyle yaparım diye gülüyorum kendime sonra kapı açıldı herkes içeri girdi ben kimseye bakmadan hedefe odaklandım alacaklarımı aldım arabaya koydum kafamı bi kaldırdım neredeyse benden önce giren herkes plastik kap kacak kutusunu karıştıyor🤣 dedim ebru boşuna stres yapmışsın 🤭
Mucizem_01 Ebruakcetin ayni bime gitmis olabilir miyiz🤣🤣 bende korkmustum ama giren kadınlar hemen plastik ürünlere odaklandilar
Semrafiratgokbudak Mahbuss bende nevresim takımı aldım battaniye 5lı hastane cıkıssı musılın ortusu aldım🐰
senakhrmn Semrafiratgokbudak ya bende battaniye ve hastane çıkışı alıcaktım ama battaniye %100 polyesterdi,hastane çıkışıda %40 polyester vardı %60 pamuktu. Her şeyi pamuklu olsun istiyorum o yüzden onları almadım 😢
Mahbuss Semrafiratgokbudak güle güle kullansin miniklerimiz insallah ♥️ Nevresim takımını desen ve kumaş olarak ben çok beğendim hemde uygundu fiyati
tgce_brs Semrafiratgokbudak nevresim takımı desen olarak iki çeşit miydi acaba.biri ördekli biri robotlu gibiydi. Aslında broşürde çiçekli kelebekli gosteriyodu
Mary06 Bebek müslin bornoz, lohusa gecelik, 2li bebek body, lohusa sabahlık, wellsoft patik, wee baby emzik ve biberon, 3 lü çorap, bebek kundak havlusu aldım. Reflü yatağı ve anne yanı yatağı bulamadığım için alamadım daha sonra İnş
Carolina senakhrmn ben de her şeyini pamuklu alıyorum ama bi durup düşündüm. O battaniye vücuduyla çok temas etmeyecek sonbahar kış aylarında giyeceği için zaten üzerinde pijama ya da tulum olacak. Fiyatı da civil ebebek vs. Göre daha uygun yarı fiyatı hatta daha düşük. Ben de bu düşünceyle almamıştım eve geldim tekrar gidip aldım bi tane.
senakhrmn Mary06 valla ben 0-3 , 3-6 , 9-12, 12-18 aylık zıbınlardan her birinden ikişer paket aldım ama satmak için filan almadım zıbın çok kullanılır zaten diye .
senakhrmn Semrafiratgokbudak aynen canım çok güzel duruyordu battaniye renkleride çok hoşta pamuk olsa kesin alırdım 😢
Destina16 Fulya1993 bana biraz sert geldi sanki nevresim takımı. Valla eşimin görüntüsü çok garipti benim çok şaşkındı ve kadınlar itekliyor bizim ki araya girmeye çalışıyordu. Alabildiğimizi aldık çok şükür ✋ ben içine bakmadım güle güle kullanın sağlıcakla inşallah yavrunuzla
Fulya1993 Destina16 inşallah canım sizler de öyle güzel gunlerde kullanın. İçinde karton vardı ondan öyle gelmiş olabilir. Kalırsa bulursan alabilirsin canım ☺️
seday93 setenay-92 evet bende katalogda görmedim orda buldum çerçeve içindeki resmi çıkarıp tavşan zürafa gibi güzel görseller koyacağım 12tlydi
Sebahat2020 Ben çalıştığım için annemi görevlendirmiştim yazık kaç tane bim gezmiş bulabildiğini almış 😂 bide bizim daha cinsiyetimizde belli olmayınca hepsinden hem mavi hem pembe almış 😂😂 akşam gidince göreceğim bakalım ❤️