mucizemucize17 Sizce direk dalalım.mi yoksa alışveriş arabasını alıp ki devam edelim kararsız kaldimmm😊
KubosM mucizemucize17 Bende onu düşündüm ama direkt dalacağım 😀 sepet almak icin zaman kaybetmektense
-Aysenur- mucizemucize17 insanlara cokta yanasma bence kendini riske atma kimse dikkat etmiyo viruse eldiven maske ne varsa tak :)
mucizemucize17 Duygusuz ilk sıradayımm😊 ah keşke sadce emzik olsa anne yani yatağı bebek yorgan yastık lohusa pijama küvet hepsini almam lazımm😊
26_26_26ggg elisaninannesii 9 damı açılcak ben hiç erken sabahtan gitmedim ya acaba kalabalık olurmu hamile olduğumuzu da anlamazlar ittirirlerse vala çok kötü olur
Duygusuz mucizemucize17 İnş alırsın hepsini benim cogu ilk cocugum dan kaldıgı için almıyorum birde tabi daha erken 20 haftalık o zamana kadar bidaha gelir bile
mucizemucize17 KubosM alicagim şeyler büyük ya bende minicik kızım korkuyorum teyzeler yaklasiyo yavas yavas 😂😂
Duygusuz mucizemucize17 aman aman dikkat et canım ben Bi kere oglum la gittim cocugu yere düşürmüşlerdi o teyzeler dikkat et kendine
KubosM mucizemucize17 Ah kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende korkuyorum o teyzelerden bende dar giyindim oglusum belli olsunda bana yanasmasınlar diye 😀
mucizemucize17 Duygusuz benm ki 25 haftalık ama ilk gebeliğim ya Şuan bile heyecanliyim burda beklemek bile güzel geliyo 😊 inşallah istediklerimi alirim
mucizemucize17 Şaka gibi bim calisani bu kadar erken gelmeme acıdi sanırım size yardımcı olucam.hangi ürünleri alcaksiniz dedi ben şok😀😀😀
mucizemucize17 Tugce1803 bende dedim ana kucağı ve anne yaninyatagini sağ tarafa koyun nolur bak hamileyim evinizi fare basar dedim kadın guluyo bana😂😂