seydaau Dün yaprakla kara baklalı dolma yedim Tokat yöresinin olan midem yanıyordu uyandım hala midem aynı napcam? Yaprak dokundu sanırım
Rinesmi seydaau Ilık süt iyi geliyormus boyle durumlarda,bi deneyin isterseniz. Bende de surekli oluyor maalesef mide yanmasi😒
Bsraskmn seydaau kesinlikle soğuk süt. Yarım çay bardağı soğuk sütü oturarak 3 yudumda için 15-20 dakka içinde iyi gelicektir benim tek kurtarıcım ailemdeki herkes de bu şekilde yapar iyi gelir
Eta21 Ölüyom kozlar nenmdd çok kötü mide yanmam başlado uykudan uyandırdı ve uyutmuyor resmen sütte içtim
Seda11 Eta21 ben de şu an mide yanması yüzünden 3 ten beri ayaktayım. Herseyi denedim diyebilirim en son karbonatlı su içtim ve bir kaç lokma muz yedim şu an biraz daha kesildi. Burada okudum onu da yarım çay kaşığı karbonat 1 bardak suya koyup için isterseniz
seydaau Eta21 yaa o kadar ağır olabiliyor mu geçmiş olsun canım benimki o kadar değilde. Gece başladı işte yemekten sonra 2 tane sade soda içmiştim o gün. Geçmedi neyse uyudum sabah eşimin sesine uyandım baktım hala midem yanıyodu😂
Fatkayakaplan Rennie duo eczaneye gidip bu ilacı al bence kesinlikle hemen geçiriyor 🙈 bende uyuyamamıştım doktoruma sordum bunu tavsiye etti eczacıda bütün hamileler bunu öneriyorlar demişti o zaman
Eta21 seydaau valal o kadar kötü gece hiç uyuyamadım en aon herhalde gözlerim artık uysuuzlktan kendiliğinden kapanmış hala da yanıyor midem süt içiyom yoğurt yiyom gram fayda etmiyor anlamadm gitti