Fatmasp Dimplesgirll Süt aşırı gaz yaptığından tercih etmiyorum maalesef 😔 Diğerlerini de bırakmıştım ama yemeye tekrar başlıcam inşallah
Pinkdreambaby Fatmasp laktozsuz süt tüketin o gaz yapmıyor ben ondan içiyorum ☺ Birde lifli gıdalar ve yulaf ezmesi falan da yoğurda karıştırıp yemeye çalışın..kaşara yüklenin kahvaltılarda inşallah alırlar kilo bebişler🤗
deletedmom351 Fatmasp Canım yumurtayı yağda da yapabilirsin ben doktoruma sordum illa haşlamam mı lazım diye o da bana yumurtanın 2 türlüsü de aynı protein dedi.
Fatmasp deletedmom351 Bende bu aralar öyle tüketiyorum zaten daha lezzetli olduğu için ama aynı olduğunu bilmiyodum 🙂
Sebnem44 Fatmasp canım zaten ikize göre 30 haftalıkken 1500 gr olması çok iyi bence sıkıntı yapılacak bir durum yok takma kafana yeterki sağlıklı olsunlar💕💕
Fatmasp Sebnem44 Erken Doğum riskim var malesef canım o yüzden biraz kilo almalarını istiyorum her ihtimale karşılık 😊
GamzeAlii Benimde erken dogum riskim var 27. Haftada dogumum baslamisti bebek cok küçükdu o zaman ben surekli gunluk mutlaka yoğurt süt yumurta kasar peyniri muz pekmez yedim simdi 34. Haftadayiz masaallah kızımın gelişimi bir hafta öne geçti ve her an doğabilir 😊😅 sizede bunlari tavsiye ederim
Nazlikiz_ Fatmasp sabahları aç karına keçi boynuzu pekmezi yiyorum bir kaşık. Kahvaltıda kaşar ve yumurta ve hergün 2 bardak süt tüketiyorum bebeğimin gelişimi Önden gidiyor. 22 haftalıkken detaylı ultrasona girdim kilosu 25 haftayı tamamlamış dedi doktor.
Sedabezirkan 35 inci haftaya kadar hep haftasiyla uyumlu gitti simdi geriden gidiyor 38 inci haftadayim ne yersem yiyeyim hic bi degisiklik yok sadece bana kilo oluyor.
znurstnKaraca Fatmasp muz, kaşar peyniri, süt,et,tavuk,balık yoğurt bunlar baya kilo aldırıyor bence hergün bol bol tüketin
znurstnKaraca Fatmasp bence cici bebe yemeyin paket ürün sonuçta boş kilo yapar sağlıklı şeylerden kilo aldırın tavsiyem ❤❤❤
Deletedmom05 Fındık kreması😂 ablam 9 ay boyunca yedi ve 4 kilo doğdu hep çocukları. Tabi sizde çokçana kilo alabilirsiniz
Bsa Mümkünse paketlenmiş ürün yemeyin. Cici bebenin bebeğe faydası olmadığı gibi zararı var, işinde birsürü katkı mevcut. Protein içerikli beslenin.