Emoztrk Aysenurozay anestezi yaptırmanıza gerek yok bende çektirdim internetten yorumları okuyup ya gittim yorumlarda beni çok korkutmuştu kendinizi kasmadığınız sürece hiçbir şey hissetmezsiniz normal muayene gibi
diyhomelif Aysenurozay anestezi mutlaka yaptır. Bana öyle bir gaz vermişlerdi ki 5 dk zaten falan diye anestezi olma dediler yaşadığım acının tarifi yok . Anestezili ol mis gibi
MihricanA Aysenurozay Ben ilk evlendigim yil cektirdim anestezi almadan sol tüp kapalı olduğu icin cok ağrılı oldu bikac gun kanama lekelenme seklinde devam etti ama herkeste ayni olmuyormus acı eşiğine bağlı biraz da. İlaci enjekte ederken adet sancısından biraz fazla agri oluyor ama anlık bende 2 defa yapildi net görülmediği icin belki de o yüzden zor oldu biraz
Milos35 Korkmayın. Ben geçen hafta anestezili yaptırdım, uyuyorsun 15 dklık bi şey sonra uyanıyosun odandasın 🤗🤗
rabis75 Eğer bebek düşünüyorsanız kesinlikle Rahim filmi çektirin derim ben filmden 2 ay sonrası hamile kaldım meğer tüplerim tıkalıymış biri sıvıyla hemen açılmış diğeri ucundan ufak tıkalıydı
Aysenurozay Sperm sayısı düşük olsada ise yarar mı yani yaramazsa diye istemiyorum anesteziden korkuyorum
Kuzucumm Elifbalim ben 2 kere cektirdim cok ağrılı degil 10 sanileyelik bi ağrı anestesi almaya bile gerek yok kalkiyosun hicbiseyin yok
eliiff25 Elifbalim ben yaptim eger istanbuldaysaniz biyer tavsiye ederim o kadar korkuyordum ki netten bakmistim herkes inanilmaz ağrıli diyordu hayta korkudan 2 ay erteledim ama arkadaşımın tavsiyesi ile bi yere gittim çok iydi yapan kisi dualarla başladı sagolsun cok rahatlattı ve sonrasinda hic kanamam olmadi
Mom433 Asliitncr Canım sem bana çok yazmışsın ben hesabı silmiştim şimdi tekrr açtım başka 3.Kez kalbi durmuştu bebegmin hatirladinmi konuşuyorduk
YYSUSAM Elifbalim ben anestezisiz yaptirmistim anlık ve kısa süreli bir ağrı oluyor bence onun için anestezi almak gereksiz ama ağrı esigide onemli tabi
slnko Elifbalim ben yaptırdım öyle kısa sürüyor ki sonrasında kalkıp işe gittim zaten kanamam agrım falan olmadı. Haaa çekilirken saniyelik bir büyük tuvaletin varda sıkıyorsun yapamıyorsun hissi oluyor sonra bitiyor zaten