40+1 oldum hiç sancim yok doktor bu hafta içi suni sancı verip normal doğum yapicaz dedi sizce sezaryanmi yaptırmalıyım 😏😐
40+1 sancım hic yok
Nesem bir ben daha 🙈 yarın nstye gircem pazartesi yatış veririm dedi doktorum
Nesem canim.benimde sat göre 41. Hafta usg göre 39 ama.artik cok bunaldim bende son hafta zorla alcam diom😂🙈
Nişanı gelen oldu mu peki ?
Milim benim gelmedi hatta doktorum alttan muane etti uyardım lekelenmen olabilir dedi o bile olmadı
Bende 40+1
İlk gebeliğim suni sancıyla olduğu için ikincide kesinlikle son ana kadar beklemeyi düşünüyorum.
Benim de sancılarım yok ve doktorum 1 hafta önce ilk kez çatı muayenesi yaptı.
İlk gebeliğim 38+2 hafta sürdü 2 cm açıklığım vardı suyum erken geldi sancılarım yoktu doktor sormadan suni sancı verdi. Şimdi pişmanım ve son ana kadar beklmeyi düşünüyorum.
Rumeys-1820 neden pişman oldunuz suni sancı verildi diye daha mı zor oluyor
sudeeyaman normal doğum sancısını bilmediğim için şahsen daha zor olduğunu düşünüyorum. Ve doktorumun biraz kolaya kaçtığını düşünüyorum. Yani şöyle benim doğumdan bir hafta sonra da suyum gelmeye devam etti tamamen bitmemiş yani bebek içerde rahatlıkla normal doğum sancılarımın gelmesini bekleyebilirmiş..
Rumeys-1820 anladım doğum süreci uzayıp 40 haftayı bulunca insan biran önce olsun bitsin istiyor ya suni sancı da iyi bi şey değilmiş Allah sağ Salim kurtarsın hepimizi🤲
Amin inşaallah.. Öyle tabiki 😊
Hiç açıklık yokken suni sancı veriyorlar mı ? Ben en az 1 cm olana veriyorlar zannediyordum.