haziranin25i Benim kız benimle birlikte uyanıyor benimle birlikte uyuyor galiba doktora her gittiğimizde hareketlerini görebildik hatta ilk gittiğimizde hıçkırıyordu 💕💕 İnşallah sizde görürsünüz 🎀
maria12 haziranin25i inşallah 1 ay sonra artık. Ben bebişi yoruyorum galiba uykuya dalıyor 😅 doktor da bugün görmek için ultrason cihazını karnımda salladı neyse dedim daha zorlamayayım çocuğu rahatsız etmek istemedim normalde yarın da gelebilirsin dedi ama ☺️
HULYA0693 Kızlar 12.haftada bebek tam nerde oluyor ne zaman yukarı çıkacak ya 😏 alt tarafta gibi sürekli
Gul_meftun HULYA0693 benim de 12 haftalık ve önceki sezaryen dikişime yakın bi bölgede aşağıda yani sanırım bi sonra gittiğimizde yukarı çıkmış olur
Kubraaltn Benimki de 12 haftalık benimde bu gün gittim ama giderken çikolata yedim ve vişne suyu içtim hareketliydi bebeğim sizde öyle deneyin isterseniz
Nrykml Nasippp evet canım normal çoğu bebek bir tarafta topluyor kendini bazen gün boyu öyle kalıyorlar hatta bazende hareket ediyor diye o sertlik geçiyor hemen
Nasippp Nrykml evt ya bu gün hep böyle korktum kasılma falan olursa DİE 🥺 rabbimin izniyle bi doğurma zamanı gelse de rahat etsek ☺️
SeymaK Muzlu süt de çok hareketlendiriyo canım ama evde kendi yap blenderdan sütle muzu geçir mis gibi yarasın 🙈