Gulbeste smyye_kdr ben zararlı olduğunu bilmeden ilk aylarda yedim de sürekli yemedin birşey Olmaz ama bitene kadar bir tikeden fazla yeme dedi
Gulbeste Miniko2 tost denedinmi ben ilk 3 ay kaşarlı kepek ekmeğine tost ile ayakta kalmıştım ama yağsız kaşar
Miniko2 Gulbeste normal kaşar ile 2 kere falan yedim ama dedigin gibi deneyecegim belki idare ederim bu sürecte . Teşekkür ederim tavsiyen için❤️
Gulbeste Secilasel laktozsuz süt deneyin tavsiyem inek sütünü hamilelikte bulantı da varsa sindirmek imkansız ben hala normal süt içemiyorum
cgelmas Olci sucuk işlenmiş gıda olduğu için yenmemeli sucuk sosis salam vs ben de bilmeden yedim ilk haftalar😒
Yasemincanakci Merhabalar , 6 haftalık hamileyim daha çok yeni ve grip olacağım gibi boğazım çok şiddetli ağrıyor 1 kupa nane limon çayı yapıp içebilir miyim? Bilginiz varsa lütfen cevap verin iyi günler :)
Gllpkr HappyMom tam uyamasamda bunlara bir çoğuna uyduğumu düşünüyorum yoğurt süt hariç ama öğün olarak hesap etmiyorum tabi gün içinde önerilen bi çok şeyi yiyorum gibi tabi arada kaçamaklarda oluyo 😄
sule3950 Aynurr16 bende 29 haftaligim Allah’ın izni ile ama yorgunluk ve bas dönmesi oluyo sizde nasil
Aynurr16 sule3950 bende idrara sık çıkma tekrar başladı yemeklerden sonra bi baygınlık var okadar şükür