Dilara1503 Gulsumayas 21 haftadayım ve sürekli oluyorum ilaç kullanıyorum mecburen enfeksiyon tehlikeli çünkü bebeğin kesesini bile patlatabilir o yüzden tedavi şart canm doktor ile görüs. İlaçtan korkma doktor kâr zarar hesabı yapıp veriyor bebeği tehlikeliye atmazlar
Gulsumayas Dilara1503 anladım canım beni çok aydınlatın sagol tavsiyelerin için gorusucegim tekrar canım ama çok korktum inşallah rabbim seninde iyiliğini versin hayırlısıyla saglikla kucağına al canım inşallah 🙏
Dilara1503 Gulsumayas çok şükür ben ilk 3 ay ilaç kullanmadım hafif geçirdim o ilk 3 ay önemli olduğu için vermemiştir ilaç. benim üreter darlığım var o yüzden sürekli tekrar ediyor hamilelikte de iyice baskı oluyor tabi
Gulsumayas Aynurtatar Allah iyiliginizi versin evet hamilelerin genelinde oluyormuş,inşallah hayırlısıyla saglikla kucaniza alın sizde bebeğinizi inşallah🙏
Gulsumayas ikizminikler inşallah etkisi olur canım Allah iyiliğini versin teşekkür ederim tavsiyelerin icin
Gulsumayas Heyecandorukta inşallah hayırlısıyla saglikla kucağınıza alın🙏sizi çok ağır geçirmiş siniz rabbim sifanizi versin inşallah ,hepinizde bebeklerimizi hayırlısıyla saglikla kucagimiza alalım güzel anneler
Melike145334 Gulsumayas özellikleri gebelığin ılk haftası oluyor benm 3. Gebelığim her gebelığımde bır kere gecırdım ve hıc ilaç kullanmadım yarım saate bır su içtim okadar çok sık idrara çıkıyorsun ki atıyorsun o enfeksıyonu
bebisloading Heyecandorukta aynen canım, benim de 4litreyi geçiyordu doktor en son 3te sabitlemeye çalış dedi, bünyeme zarar o kadar su diye. Malesef su içmeyle alakası yok enfeksiyonun..
Busesaglamm Gulsumayas Gebe kaldığımı idrar yollarımda yanmayla başlamasından anlıyodum desem eğer ağrılı sancılı değilse kafana takma şuan 13 haftalığım 2 haftada bir idrarımda yanma oluyor gebelikte normal bir durum ayaklarını sıcak tut
bebisloading Bende hiç ağrı olmadı, akıntım da kokmuyordu, beni tek endişelendiren şey; akıntımın artmış olmasıydı. Sırf bu yüzden doktora gittim, iyi ki de gitmişim. Bu sayede tedavi oldum.