Bugün doktora kontrole gittik 37+5 tam 3 kiloymus boyu ise 50 santim mis doktor artık bekliyebilirsiniz heran gelebilir dedi. Doğum kanalına girmemiş ama pozisyonunu almış artık dönmez dedi ve çatı muaynesini de doğum anında yapicam dedi bana daha iyi oldu sizde ne var ne yok🤭
Ekim anneleri 🕊️
Seymaaygzz off bende doğurmak istiyorummmm
Seymaaygzz bende pazartesi gitmiştim doktora 35+6 ydi 3kg mış ama biz sezaryen olcaz 😌
Balkuzu01 bende doğurmak istiyorum çok zor gecıyor
Balkuzu01 Bende doğurmak istiyorum vallahi artık sevmek izlemek koklamak istiyorum🤭
500 tl
Seymaaygzz 38+5 beklemedeyiz 🙏
Seymaaygzz doğum kanalına girmesi için öneri de bulundumu
Mubis Gününüz belli tabi rahatsiniz siz 🤣
Eslem23 Yok kuzum ama bol yürüyüş ve squat yap dedi
Seymaaygzz aynı gün aynı hafta aynı kilo 😊 haftaya perşembe sezaryen günümüzü aldık 💕
Seymaaygzz sizin bebekte güler bebeği olacak he ne güzel instegram Dan takip ediyorum karı koca harika doktorlar
Eternallove Ay ne güzel ya doğacağı günü biliyorsunuz böyle beklemek okadar zorki 🤭
Eslem23 Kim anlamadım canm Benim doktor pınar 🤭
Seymaaygzz doktor tavsiyesinde çiğdem güler yazmışsımızda
37+2 deyim cumartesi gunu tekrar gidecegim her an gelebilir dedi gecen hafta bekliyoruz heyecanla . 36+4 de 2900 du
Eslem23 He yok bende takip ediyorum çok tatlı pozitif bı doktor koru da çalışan bı tavsiye doktor istemiş ti bayan bende onu yazdım oyuzden yoksa ben MedicalPark pınar hocaya gidiyorum
Ataekim Heran gelebilir diyince beni de bı heyecan sardı inşallah güzelce gelirler sağlıkla alırız kucağımıza canm
Seymaaygzz her agriyi sanciyi doguma yoruyorum artik , insallah sag salim 🤲🍬
Ataekim Benim dün gece belimden fena şekilde 2 defa girdi sancı doktor olsun olması daha iyi dedi