Baver Ayten1994 çakrık otu suyu yaz trend yolda 30tl falan mutlaka kullan adetin bittinkten bir gün sonra sabah aç karnına bir fincan içiyorsun yumurtlama gününe kadar sonra hayırlı haberler inş🙏
ikizannesi2985 Cadoloz femaraa! Çok etkili bir ilaç. Klomen bende hiç etki etmedi ama femara kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Femara ile kısa sürede hamile kalma oranı çok yüksek👍
Cadoloz ikizannesi2985 evet bu ilaci duydum ama once klomen diye israr etti doktor yan etkisi cok o ilacin dedi
Tlyaltnts Cadoloz klomen ve promotil bir arada kullandım öyle oldu ikinci kutuya başlamıştım hamile olduğumu öğrendim elimde kaldı ilaç 😊
ikizannesi2985 Cadoloz klomen ilk başlangıç ilacı, ondan ısrar etmiştir. Bu arada hiç bir yan etkisi yok.2 hafta günde 2 defa kullandım, hiç te yan etki yaşamadım
kardelen214 ikizannesi2985 Siz acaba iki hafta üst üste mi kullandınız klomeni günde iki defa mı adetin kaçıncı gününde başladınız
Nilgul-19 Ben 2 ay klomen kullandim 1 ay dozunu yükseltip kullandim gene işe yaramadı sonra femera kullandım oda büyütmedi yumurtalıkları gonalf kullandım iğne o büyüttü catlatma ignesi yaptım bugun 9. Gün insallah tutar bakalım
ikizannesi2985 kardelen214 yok canım yanlış yazmışım. Klomeni 1 hafta sabah akşam günde 2 defa kullandım. Diğer ilacımı 2 hafta kullanmıştım. Klomene adetin 4.günü başlamıştım ben