dmt92 Prensees Mila yerine Almila olabilir türk ismi oluyor o zaman. Avşin yerine Eyşan olabilir. Çook farklı isimler bana hoş gelmiyor ondan. zamanla alışılır ama içine sinen ismi koy 😊
Birgul Prensees ben Mina Maral Lina isimlerini de beğeniyorm kendim kız olursa da Nare koyucam Allahın izniyle🤍
Prensees dmt92 ben mila dıyorum eşim avşin olsun dedı aslında tabı bana kalsa bütün ısımlerı koyasım gelıyor ama birtane seçmem lazım bazen dıyorum eşimin ıstedıgı olsun mutlu olur vs kararsızım anlıycaganız
Gulsen4224 Prensees mila avşinden iyi duruyor ama isim seçenekleri açısından daha hoş isimler var cnm düşünürsen 🥰
Oykuaygun Prensees Avşin güzel isim 🌼 başka örnek verecek olursam, Duru, Mehpare, Lina, Doğa, Defne, Tanem, Vera
Nisanurunannesi3850 Ikisinden birini secmek gerekirse mila kulaga hos geliyo onun disinda … Azra - ebrar - asel - esila - duru gibi isimlerde güzel olabilir bence😊
ebruakyuz22 Avşin güzelmiş ama benim lisede erkek arkadaşımın ismiydi. Benim büyük kızım Almira küçük kızım Melina eğer buda kız alırsa alin koymayı düşünüyoruz 😊