Ayseozmenucar Jdiebsh 😅benım de mama sandalyesi için uykumdan fedekArlık edecek kadar hısr ettim desem
Jdiebsh Biberon emzik cok cok uygun ya gecen sene kizima plastik bi biboron almisti 12 tlye burda 2li cam 15 hic bisi degil emzikte ayni sekilde cok uygun 💃☺
Jdiebsh ikizminikler allah emi hic gulecegim yoktu aynen sabah sabah biraz itici geliyo ama cok kalabalik oluyo mecbur erken gitmek lazim 😂bu fiyatlarada gidilir ama 😂
Jdiebsh Zeyyno_ baska bi marketten kizim icin almistim o zamanlar sut iciyodu yedek olsun diye 12 tlyeydi
Ayseozmenucar Kızlar ya emzık de kararsızım ayırt edıyor ya bebekler begenmıyorlar 😅ama tecrubelı anne olarak tavsıyem hastanede tıkayın agzına
Jdiebsh Mucizem_01 ne guzel en cok yedek olmasi gereken emzik bence ikide bi kaynoluyo kirleniyo falan
Safie Ben de katalog çıktığından beri hayal ediyordum bir sürü alacağım vardı nasip olmadı yatisim yapıldı hastaneye
muhendisanne1 Safie bi tanıdığınıza falan aldırsanız keşke , eğer isterseniz sizin için bende alabilirim olanları 😇
Homeless20 Jdiebsh kapısında yatcak kadar heyecanlıyım 😂😂😂 18 haftalığım belki erken ama çok ucuz diye gidicem 😂😂