Deryaasya Gebeliginde 3 ayı atlatip mid3 bulantısını atlatamayan var mı 😭😭ne zaman geçicek diye bir umut bekleyen 😭
Deryaasya ikizminikler bende kullanıyordum ama bulantılarımı çok geçirmedi sadece midemi tutuyordu çıkartmıyordum 3 ayı gecinc3 ilaç almak istemedim nasıl olsa geçer bir gün diye o gün de gelmek bilmedi malesef 🤔
Deryaasya Gulsen4224 inşallah geçer gebeliğinin güzelliğini yaşayamıyor insan mide bulantisindan teşekkürler
Gulsen4224 Deryaasya öyle canım bende aynı durumdayım İnan yemeklerle aram yok peynir zeytin ekmek günde yarım ekmek belki 1 sabah öğle akşam olarak iştahla yok değil mi🤦🏻♀️
Deryaasya Gulsen4224 onu da zorla ve sonuç çıkartıyorum eşime de üzülüyorum zar zor yemek hazırlıyorum bazen hiç halim olmuyor hazırlamaya
Gamzee26 Deryaasya ben şuan 19 haftalığım geçen hafta bitti kusmam, ilacımı yeni bıraktım. Bebeğin hareketlerini hissettiğinde kusman geçer dediler, gerçekten öyle oldu.
Gulsen4224 Deryaasya seni çok anlıyorum cnm zar zor için bulana bulana hazırlıyorsundur inşallah atlatırız hemen ya🤦🏻♀️