Cglalaozgrgrgr Hanife61 size Bi sorum Olucak 14 Eylül son adet günüm doktora gittiğimde 2 buçuk 3 hafta arası hamilesin dedi iki hafta Sonra gel kalp atışını dinlicez dedi yarın renduvum var sizce kalp atışını dinleyebilirmiyim
Hanife61 Cglalaozgrgrgr sanırım bazılarına göre haftalar değişiyor ama genellikle 8. Haftalarda kalp atışı duyuluyor bir kaç arkadaşım öyle oldun bana da doktor 2 hafta sonra gel dedi 5 Eylül son adet tarihim 8. Haftaya tekabül ediyor ama doktorunuz öyle dediyse demekki dinlenebilir
Hanife61 Selinkrkaya benim ultrason kağıdımda keseyi gördüğüm kağıtta 0.54cm yazıyor ne kadar oluyor kese yani
sehrengiz_8 Hanife61 kaç haftalıkken gördünüz ben 4+4 iken gittiğimde 0,6cm karından ultrason yapıldı ertesi gün gittiğimde karından yapılan ultrasonda görülmedi vajinal yapıldı orda da 0,76 cm çıktı
Selinkrkaya Hanife61 5.4 mm oluyor kese daha brbek olusma asamasinda oldugu icin kesede bebek gorulmez
Sherife_0660 4+4 benim de adetten 3 gün önce öğrendim 2.kez tüp bebek için iğnelere baslicaktim adet olunca ana içine mi doğdu ne test yaptım çok silik çıktı gittim kan verdim hemen çok şükür 🙏🙏
Hanife61 Sherife_0660 kaderimiz aynı olmuş bende tüp bebek yapmak için bavul hazırladım cuma günü gidicekken cuma günü hamile olduğunu öğrendim rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Hanife61 sehrengiz_8 benimde 0.54 cm çıktı yorumlarda hep mm olarak yazıyor ya bizde neden cm olarak yazıyor onu merak ettim
Limonumsu Hanife61 canım zaten 0.54 cm deme 5.4 mm demek yani 5 buçuk mm kesen sağlıcakla büyüsün inşallah
elfaksyy bs25 Benimde 25 ağustos son adet tarihım 20 sinde de ben gidicem kalp atışı duymaya 1 gün var aramizda :)