Hanife61 Aslina ultrason kağıdına göre 4+4 buranın ve internet hesabına göre adetimin ilk günüyle hesaplayınca 6 haftalık bugün hangisi doğru sizce
plakayerli Aslina bir yerde 4w3d yazıyor 4 week 3 day mi demek aaa o zaman benim hesabımdan da geride kalıyor 🤭
bs25 Hanife61 Keseyi 5+4 gördük çok şükür 🙏🏼 Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kendinide net bi şekilde görmesini ve kalbini duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Papatya-00 ogrencianne35 pazartesi gitcem inşallah ama en son gittiğimde keseyi görümüştük ozaman 4+2 felandı şuan uygulama 4+4 gösteriyo en son regl tarihime görede öyle 14 eylüldü beta kişiden kişiye değişiyor bence
Mrcmkann sehrengiz_8 eveet bugün duyduk ama küçük olduğu için arada pıt pıt diye ufak sesler duyabildik çok şükür :) çok güzel bir duygu benim ilk bebeğim Allah herkese bu duyguyu yaşatsın çok duygulu ve özeldi.
sehrengiz_8 Mrcmkann ayyy çok güzel maşallah İnşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin pazartesi güne de bana. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz bir gebeliğiniz olsun İnşaAllah :)
Mrcmkann sehrengiz_8 amin çok teşekkür ederim sizinde güzel geçer inşallah sorunsuz Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺️
Elifmstf Aybarss_19 folbiol daha önce kullaniyodum. Mg olarak yüksek gözüküyor evet ama onun çoğunluğu idrarla atılıyor için rahat olsun prof. Dr demişti. Ben şuan follatro kullanıyorum içinde vitamin de olduğu icin ona geçtim.
umyahsn1010 Aybarss_19 bende folbiol kullanıyorum sağlık ocağı tok karnına günde bir tane olarak kullan dedi. Sonra doktora gittiğimizde bana onun mg çok yüksek olduğunu yarım atmamı söyledi
Aslina Hanife61 g döllenme falan olduğu için ultrasonla adet tarihi atasında farklılık olabiliyor. Doktor birşey söylemedi mi
Elifmstf Hanife61 benimde öyle farklı çıkmıştı. 5+4ken gittim 4 haftalık uyumlu kese gözüktü. Şimdi 6+2 gozukuyo burda ama gerçekte geri niye öyle anlamadım geç döllenme diye düşünüyorum olabilir mi
Kubrablc Hanife61 evet geç göllenme benim 4 Eylül adet tarihimdi bugün normalde 6+1 oluyodu geç döllenme olduğu için 5+2 bugün. Kese bile küçük gözüktü 27 sinde gidip hem bebeği hem kalp atışlarını duyabilcem
Elafeyza23 Selinkrkaya canım tam 6.haftanda mı duyduk kalp atışını çarşamba randevum var bizde tam 6. Haftaya giriyoruz inşallah bize de nasip olur duymak 🙏😍🤗