E-v-A101 ikizminikler dokuzda mı açılıyor tanrım ben gidene kadar biter muhtemelen. Ama yine de şansımı denerim uyanırsan tabi 😁😁😁 bir biberin için yarab ne uykular bölünecek 🤣
mucizemhu Hnfesin Ben dun şoktan küvet seti aldım bim ve a 101dekinde daha duruyo diye çokta beğendim ama bimi bekliyorum çoğu şeyi ordan alıcam 😊
MeLy90 Küvet seti , ağız için bez ve anne yanı yatak aldım. Bana göre kalitesiz değillerdi. Ama tekstil ürünleri gerçekten kötüydü. Anne yanı yatağı hem %100 pamuk hem de deseni çok güzeldi🥰
Kelebekk92 Hnfesin bimin kaliteli oluyor daha önce almistim bir kaç bebek ürunü gene alacağim insallah
Duygusuz Kızlar canta lara baktınız mı bimde ki kanz marka A101 deki fisher price hangisi daha iyidir acaba
bbhhrr5289 Hnfesin soka sabahin 9 unda gittim hatta ikinci musteriydim birinci olan kiside hamileydi kuvet seti almaya gitmistim benden once o kisi aldi baska yok mu dedim yok demezler mi cok sinirlendim kampanya yeni basladi nasil bitiyo diyorm stoklarla sinirli diyo bir tane kuvet gelmis saka gibi hamile halimizle kapida bekledik bide ddm hic umursamadilar 😐
Hnfesin bbhhrr5289 bizim buraya Kuvet bile gelmemişti sadeece maşrapa vardı çok komik ya. reflü yatağı yoktu . İlk müşterisiydm bide
Aysnr0507 bbhhrr5289 bizim buraya da bir sürü gelmişti hatta ben akşam 7 gibi 2 tane şoka gittim ikisinde de 5 6 tane vardı