Hnfesin Merhaba anneler yarın bimden neler almayı düşünüyorsunuz ? Şoktan dün alışveriş yaptınız mı ben çorap ter bezi müslim ve ağız mendili deterjan bebeland aldm ama mallarını çok beğenmedm inşallah bim öyle değildir
Emrinee Hnfesin ben bimi bekliyorum şok ve a101dekileri beğenmiyorum ..kaç defa madur oldum bim daha iyi gibi geliyor
Mom046 Hnfesin Reflü yatağı, küvet seti, mama sandalyesi ve bebek kilit koruyucular aldım gayet güzel duruyor ürünler yorumlar da iyiydi kullananlardan
Murvettt Hnfesin bazı şeyleri naylonumsuydu onlarda insan bile durmaz bence 😬 bende sadece Müslin, çorap ve kova aldım 🙈
E-v-A101 Hnfesin ben bir tek ağız mendili aldım diğerlerini beğenmedim hele battaniyeyi yi hiç Müslüm bezi incecik birşey gerek yok sadece bim den biberon seti alacağım O da cam diye
imrange Ben şoktan küvet seti aldım kaliteli duruyor boyutları da güzel bimden belki biberon email alırım sadece bide patikler kaliteliyse layık alırım
Hnfesin Murvettt kesinlkle çok naylon duruyor çoraplar sonra a 101 den çorap aldm o kadar profildik pofidik ki keşke hiç gitmeseydm diyorm müslim de çok ince böyle ellerinle açsan arası açılacakmış gibi duruyor
Mom046 Hnfesin evet dokusu falan gayet iyiydi bakan arkadaşlarda beğenmiş mesela ama tekstil ürünleri kötüydü almadım hiçbişey
hhb53 Ben önceden almıstım cogu şeyi pofuduk saç bandı birde makyaj cantasını aldım. Makyaj cantası cok derin ve güzel bebeklerin bakım çantası yaptım 😍
E-v-A101 ikizminikler dokuzda mı açılıyor tanrım ben gidene kadar biter muhtemelen. Ama yine de şansımı denerim uyanırsan tabi 😁😁😁 bir biberin için yarab ne uykular bölünecek 🤣
Mahbuss Hnfesin bime gideceğim yarın inşallah sabahın köründe dikilmem gerek 😀 yoksa alamam istediklerimi Küvet seti, altlı takim, muslin örtü , battaniye ,çorap, emzik , nevresim takımı almayı düşünüyorum inşallah bakalım
Prensannesii38 12 18 alın alt takımı mesela ıkılı alt takımları cok guzel 5 aylık ama 12 18 gynıo bırberbır tutmuo yası
Duygusuz Hnfesin bende dün kova ve maşrapa aldım bimdende anne bebek cantası biberon emzik almayı düşünüyorum