Esoikra3 Basakasci geçen sene ben de kullandım ve doğuma 2 gün kalan a kadar karnından yaptım ve hiç sorun olmadı tam tersi koldan veya bacaktan yapınca ağrı yapıyordu benim en iyisi karın demişti doktorum
Esoikra3 Bsmlh evet benim öyleydi bu sefer nolcak baklm doktor a gideceğim umarım bu sefer iğne kullanmak zorunda.kalmam
Bsmlh Nasippp benım hersefer bilgi verir hatta açıp morluğuna bakalım demişti ve sok oldu dedı benı çok güzel dinlemışsin
Mrve233 Basakasci bende 20. Haftadayım 2 haftadır kola geçtim emin ol kol daha az acıyo bi de göbekte insan tedirgin oluyor bebek olduğu için bence kola geçebilirsin dediyse geçmelisin
halitefe Basakasci yaparsın canım ben 19+3 oldum hala devam karnım büyüdü gerildi azda olsa 32. Haftaya kadar yapanı gördüm
yasemin333 Bsmlh bi de ayakta deneyelim o zaman.Bide beze oluşuyor bazen iğne vuracak yer arıyorum resmen
Bsmlh yasemin333 beze olmasın diye vurduktan snr 2 dk ovala akşamları pamukla kolonya koy yat hemen geçer benımde oluyor hızlı verıncede çok oluyor