Nur_yunus Benim de haziran 6 eger bi aksilik olmazsa yada gecikmez ise:)) insallah sagsalim saglikla aliriz kucagimiza kizlar;)
Minik-anne-12 Nur_yunus inşallah sağ salim aşırsın bebeğini kucağına canım benimde haziran 3 bişilik çıkmazsa iniallah🙏
selinn35 H_rabia12 ben adete bir gun kala yaptım 262 cıktı kasık ve bel agrım oluyordu nazen artıp bazen azalıyordu
H_rabia12 selinn35 benim 40 çıktı 2 gün kala düşük ama önemli olan iki kat artması dedi bakalim yarın bidaha yaptircam kan
selinn35 Gaye5678 korkmayın kotuyu dusurseniz kotuyu cagırırsınız insallah hepimiz adına hersey yolunda gidecektir
Dilaam selinn35 ben kaç haftalık olduğumu bilmiyirum daha üç gün oldu pozitif çıktı değerim 340 köşede bebekte daha gözükmedi sizin değeriniz kaç acaba keseyi gördünüz mu
Minik-anne-12 Dilaam kese görünür ama bebek görünmez çünkü daha yerleşmemiş 6. Haftanda göreblrsin bende o değerle sadece keseyi gördüm dün gittim bebişide gördüm 🙏🙂
Btlerva Kanda 7 haftalık çıktı ama uygulamada 5+3 😊 İkinci gebeliğim bakalım pazartesi kontrolümüz var ultrasonda ne çıkacak hayırlısı olsun hakkımızda kızlar 🤲🏻☺️
endobeybi selinn35 4+6 adet son adet tarihime göre, yarın ultrason randevum var. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 🤩😌
endobeybi Kelebekgibi Anadolu yakasında ne tarafta ve muayene ücretleri için bütçeniz nedir ona göre önerebilirim 😊
Kelebekgibi endobeybi bütçe için sıkıntı yok elhamdulillah önerebilirsiniz Ümraniye tarafı olsa daha iyi olur benim için 💙 teşekkür ederim
selinn35 ozgeecbn kasık ve bel agrım oluyor ara ara ama cok degil goguslerim acıyor dokununca o kadar
ozgeecbn Gaye5678 canim bende 4 haftaligim , 1 düşüğüm var benimde ☺ allahim korusun insanin icine korku giriyor ister istemez belirtin varmi
Gaye5678 ozgeecbn bulantim vardi ilk gunler, halsizlik uyku hali hala var. bide arada kasiklarim agriyor ama oyle siddetli degil tatli tatli. Amin insalllah kucagimiza almayi nasip etsin allah.