busraburcak selinn35 geçen sene bugün bende 4+1’dim zaman çabuk geçiyor hamileliğin tadını çıkarın 😍😂
Gaye5678 selinn35 5+0 allahım utandırmasın korusun yavrularımızı inşallah benimde bir düşüğüm var korkuyorum çok. Cumartesi gidicem doktora günlee geçmiyor.
bilaloguzunannesi selinn35 gecen yıl bende yeni öğrenmiş ve haziran ayını hesaplarken 21 mayıs da doğum yaptım şimdi oğlum 4 aylık çok şükür Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşAllah 💫💫💫
selinn35 Gaye5678 korkmayın kotuyu dusurseniz kotuyu cagırırsınız insallah hepimiz adına hersey yolunda gidecektir
ozgeecbn Gaye5678 canim bende 4 haftaligim , 1 düşüğüm var benimde ☺ allahim korusun insanin icine korku giriyor ister istemez belirtin varmi
Kelebekgibi Kızlar ben de Haziran annesiyim inşallah 🐣 ilk gebeliğim çok heyecanlıyım .. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 💙💙
Kelebekgibi Kızlar ilk muayeneye ne zaman gidilmeli.. İstanbul Anadolu yakasında doktor ve hastane önerisi olsunlar yazabilir mi 💫
endobeybi Kelebekgibi Anadolu yakasında ne tarafta ve muayene ücretleri için bütçeniz nedir ona göre önerebilirim 😊
selinn35 H_rabia12 ben adete bir gun kala yaptım 262 cıktı kasık ve bel agrım oluyordu nazen artıp bazen azalıyordu