Astadavistabeybi Emine_66 bir süre daha yatış wc dışımda asla kalkma duşta bile yardım al dedi belki biraz daha benimle kalır 🙏
Mucizeninannesi07 Astadavistabeybi merak etme rabbim o kadar büyük ki bende bundan 5 yıl önce 27 haftalk doğurdm kızımı 2 ay küvözde kaldı cok sükür suan cok iyi 5.5 yasnda.gayet sağlklı bol bol dua et.ama endiselerini anlıyorm suan bende ikinciye 5+3 gnlük hamileym.benmde aklm cikiyo tekrar aynı seyleri yaşamaktan.güzel düşün güzel olsun insallah🤲
Astadavistabeybi Mucizeninannesi07 o kadar korkuyorum ki şimdi bütün annelerin gücünü daha iyi anlıyorum 🙏rabbim hepimize güç kuvvet sağlık ve sabır versin 🙏🙏
Ezgim26 Astadavistabeybi Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha beklesin karnında kuzucuk zamanı gelince de sağlıcakla doğsun. 🙏Stres yapmamaya çalış kafanı oyalayacak başka şeyler düşünmeye bak
Zeyyno_ Astadavistabeybi tabiki senn hissettiklerini bebeğinde hissediyor ve etkiliyor çok zor yani korkmamak elde değldir ama başka şeylerle uğraşıp veya düşünüp odağını dağıtablrsn
Msltms Astadavistabeybi ağır bir şey mi kaldırdın temizlikten mi neden oldu canım🥺 rabbim yardımcın olsun bi arada 🙏🏻
Hira_meyren Astadavistabeybi canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cokn.dikkat et bırak işler beklesin sağlığınızdan önemli değil ☺️🤲🙏 rabbim yar ve yardımcın olsun
esrAlp Astadavistabeybi evet bende soluma yattım son iki ay yumurta , ceviz , yoğurt , süt , meyve , et , balık , baklagil ve bol su ile beslenme listesi vermişti Dr dua edip içinizi rahatlatıp dinlenin bol bol
busbus35 Rabbm yar ve yardımcınız olsun strees.olma bol bol Ayetel Kürsi oku kendine kuzum bende dua edicem rabbm sağlıkla vaktinde kucağına almak nasip etsin ❤️
Msltms Astadavistabeybi ah canım yaa 🥺 bazen bende unutarak bir şeyler yapıyorum insan hep aynı olmuyo bir şey olmaz diyosun ama bak oluyo işte dikkat et kuzum iyisin dimi şu an
Zeynep_cagdas Astadavistabeybi Allah’ım şükürler olsun 🤲🏻 rabbim seni de kimseyi de korktuğuna uğratmasın 🤲🏻 çok sevindim gerçekten. Şimdi sıra sende, çok yüksek moral asla üzülüp bebeği de üzmek yok. İyi bir dinlenme ile turp gibi olacaksın 🙏🏻 eminim buna🙏🏻
Astadavistabeybi Zeynep_cagdas inşallah buraya doğurdum yazarız hepimiz güçlü kızım sağsalim gelir de bu zor günler bir an önce unutulur 🙏💜