Mercimeginannesi123 Astadavistabeybi naptım canım nasılsın dualarımdason sürekli.. Bi gelişme var mi?
Astadavistabeybi Mercimeginannesi123 1 hafta daha gözlem ve yatış yapacağız artış olursa doğum son çare dedi ilk defa nst’ye aldılar şuan kalp atımı ve suyu iyi görünüyor dedi
AngryBirds Astadavistabeybi Korkmayalım dua edelim kardeşim, aynı kaderi paylaşıyorum hepimize dua ediyorum. Doktorun ne dedi güzel haberler ver insallah
Astadavistabeybi AngryBirds dünden beri hem kendime hem tüm hamile herkese dua ediyorum rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın🙏🙏🙏şimdilik 1 gafta wc dışında ayağa asla kalkma dedi
esrAlp Astadavistabeybi canım geçmiş olsun ilk oğlumda 28. Haftada çok üzüldüğüm bir olay sonrası aynı şeyi yaşadım şükür su azlığı dışında sonda sorun olmadı 37+5 de doğum yaptım moral çok önemli pozitif düşün hiç bir şey olmaz inşallah Dr lar küt küt söylüyor banada çantanı hazırla bir haftaya alırım demişti
Zeynep_cagdas Canım nasıl oldun, doktorun ne dedi? Çok merak ettim seni. Hep riskli gebelik postlarında karşılaşıyorduk seninle. Rabbim duası makbul kim varsa bizim dualarımızı da onların arasına katıp kabul eder inşallah 🤲🏻 Yaradanım seni de evladını da muhafaza eğlesin inşallah 🤲🏻
Astadavistabeybi Zeynep_cagdas doktorum kanama alanın aZalmış 1 hafta daha yatışım olacak takibimde kalmalısın dedi doktor ayrılma bebeğin eşinin duvarında ama dinlenme ve iğnelerle emilimini kapanmasını sağlarım inşallah aksi bir durumda da gerekli olursa doğum son çare olur dedi rabbim duama ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum 🙏şimdilik iğne ve seruma devam dedi
Astadavistabeybi Oznur1_23 geldi çok şükür kanama alanın aZalmış 1 hafta daha yatışım olacak takibimde kalmalısın dedi doktor ayrılma bebeğin eşinin duvarında ama dinlenme ve iğnelerle emilimini kapanmasını sağlarım inşallah aksi bir durumda da gerekli olursa doğum son çare olur dedi rabbim duama ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum 🙏
Zeynep_cagdas Astadavistabeybi Allah’ım şükürler olsun 🤲🏻 rabbim seni de kimseyi de korktuğuna uğratmasın 🤲🏻 çok sevindim gerçekten. Şimdi sıra sende, çok yüksek moral asla üzülüp bebeği de üzmek yok. İyi bir dinlenme ile turp gibi olacaksın 🙏🏻 eminim buna🙏🏻
esrAlp Astadavistabeybi inşallah görecektir siz moralinizi yüksek tutun Allah’a teslimimiz o ne derse o olacak inşallah düzelecektir de hemen ben çok ağladım çok üzüldüm kimseyle konuşmuyordum içimden gelmiyordu siz dua edin bol bol pozitif konuşun bebeğinizle
Hira_meyren Astadavistabeybi canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cokn.dikkat et bırak işler beklesin sağlığınızdan önemli değil ☺️🤲🙏 rabbim yar ve yardımcın olsun
Astadavistabeybi esrAlp 24 saattir uykusuzum 🙏korku çok etkiliyormuş ve dinlenmek duş alırken bile yardım al dedi ayağa kalkmamak çok önemliymiş
Zeyyno_ Astadavistabeybi Sağ salim kucağına Alırsın İnşallah🤲🤲 cnm iyi düşün iyi olsun her zaman korkun çok normal 👍
Zeyyno_ Astadavistabeybi tabiki senn hissettiklerini bebeğinde hissediyor ve etkiliyor çok zor yani korkmamak elde değldir ama başka şeylerle uğraşıp veya düşünüp odağını dağıtablrsn
esrAlp Astadavistabeybi evet bende soluma yattım son iki ay yumurta , ceviz , yoğurt , süt , meyve , et , balık , baklagil ve bol su ile beslenme listesi vermişti Dr dua edip içinizi rahatlatıp dinlenin bol bol
Astadavistabeybi Mercimeginannesi123 Allah razı olsun canım benim hepinizden inşallah güzel devam eder 🙏🙏🙏😔
Astadavistabeybi AngryBirds 1 hafta daha zorunlu yatış bu süre içinde eğer kanama artarsa doğum olabilir şuan sadece gözlem altına alacağım dedi 😔🙏