nur816 Amh testini devlet hastanesindeki kadın doğum yapıyor mu yoksa özelde ne kadara yapılıyor her yerde var mı?
iremgun nur816 devleti bilmiyorum maalesef ama benim gittiğim özelde hormon testleri ve enfeksiyonla birlikte amh bakıldığında 500tl tutmuştu. Belki size fikir olur.
Balfeman nur816 Geçen yıl özel hastanede 200 300 arası bi fiyat ödemistim.Aradan altı ay geçtikten sonra üniversitede ücretsiz bir daha yaptırdım. Devlettede yaparlar.
Cigerciemo nur816 devlet yapmiyor diye biliyorum. Ama kontrol etmekte fayda var. https://ckysweb.saglik.gov.tr/labtestlerapp/testlabara.aspx Ozellerden arayip fiyat alabilirsiniz. Yapiyorsa arastirma hastaneleri ozelden daha uyguna yapabilir.
Abece Devlette butun hormon testlerimi yaptirmistim ama içinde bu var miydi hic bilmiyorum 🤦🏻♀️ once devlete sormanda yarar var bence özellerde bu testler pahali oluyor
Ysmn0605 nur816 devlet yapiyor canm ben butun tahlillerimi devlette yaptirdim sonra sonucumla özelde tup bebk yaptırdım
iremgun nur816 evet maalesef biraZ pahalı :( ama tüm hormon testleri, kan ve idrarda enfeksiyon da bakılmıştı. Aklınızda olsun bunlara da baktırabilirisniz önemli olabiliyormuş. Umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz🙏
nur816 Ben de o zaman üniversite hastanesini arayıp sorayim o zaman o kadar para vermeyeyim madem yapılıyor yazık günah
Ysmn0605 nur816 universite hastaneleri yari özel galiba cok bilgim yok ama ben egitim arastirmada yaptirmkstm
Esmakrcn nur816 canım ben ıstanbulda Arnavutköy devlet hastanesınde kadın doğumda muayene oldum ve çocuk ıstıyorum dıye hormon testı yaptırdım ve yumurta tembellığı var dedı ve benden ahm testı ve hsg ısted ahm testı yaptım Arnavutköy devlet hastanesınde ıstanbulda yaşıyorsan yaptır orda canım
nur816 İstanbul’da değilim canım teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda kucağına almak nasip olur 🌼
freuze nur816 merhaba cnm ben bir ay önce yaptırdım devlet hastanesinde. Amh tsh ve prolaktin baktı doktor. Devlette yapılıyor 🍀
Ysmn0605 Milos35 hayir canm normal kan veriyorsun yanlis hatirlamiyorsam adetin 2 veya 3. Gunu kan veriyorsun ve yine yanls hatirlamiyorsam benim bir sonucum cok gec cikmisti buyuk ihtimalle amh gec cikmisti
UE17 Merhaba ben İstanbul okmeydanı eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım devlet de kan alıp baktılar bir haftaiçinde sonucum çıkmıştı. Ama şuan pandemiden dolayı yapıyorlar mı bilmiyorum 6 ay önce yaptırmıştım.
nur816 UE17 teşekkür ederim canım istanbulda değilim ama buradaki eğitim araştırma Hastanesi’ne soracağım